ZMNT “Antun Petras Ata”: Pitomača osvojila kategoriju U-11, a Graničar U-13, Naturavita i Error 404 Poljoprivreda Šimić u seniorskom finalu

Na zimskom malonogometnom turniru “Antun Petras Ata”, koji se igra u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, jučer (petak) je završeno natjecanje u uzrastima U-11 i U-13, dok su u ostalim uzrasnim kategorijama odigrane polufinalne utakmice.

U uzrastu U-11, u susretu za treće mjesto, ekipa Virovitica 1 uvjerljivo je svladala Graničar Okrugljaču – Caffe bar Okrugljača 5:0. U finalnom ogledu ekipa Pitomače nadjačala je Viroviticu 2 s 3:2.

Najbolji strijelac turnira bio je Patrik Ivanic iz Pitomače, za najboljeg igrača proglašen je njegov suigrač Filip Balažić, dok je za najboljeg vratara proglašen čuvar mreže Virovitice 1 Luka Vidović koji je na turniru primio samo jedan pogodak. Pehare, medalje i pokale najboljim ekipama i pojedincima uručili su virovitičko-podravski župan Igor Andrović i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

U konkurenciji igrača U-13 u utakmici za treće mjesto Virovitica 2011. pobijedila je Slatinu 1:0, dok je u finalu Graničar iz Đurđevca došao također do minimalne pobjede 1:0 nad Suhopoljem.

Najbolji strijelac turnira bio je Filip Blažević iz Virovitice 2011., za najboljeg vratara proglašen je Lovro Mrculin, a za najboljeg igrača Luka Jozek, obojica nogometaša pobjedničke momčadi Graničara iz Đurđevca.

U prvoj polufinalnoj utakmici veterana No Limit TVIN uvjerljivo je pobijedio Orkan 8:0, dok je u drugom ogledu Caffe bar Titro došao do minimalne 1:0 pobjede nad Viroviticom.

U borbi za ulazak u seniorsko finale, u prvoj utakmici između Naturavite iz Pitomače i ekipe Marjan Meštar iz Virovitice momčad iz Pitomače je povela 1:0. Marjan Meštar je poravnao, ali su već u idućem napadu igrači Naturavite bili u novoj prednosti. Marjan Meštar krenuo je na sve ili ništa što koriste igrači Naturavite i na kraju dolaze do uvjerljive pobjede 4:1.

Pred drugu polufinalnu utakmicu između Vodoinstalacija Tunić iz Đulovca i ekipe Error 404 Poljoprivrede Šimić iz Slatine u dvorani se gotovo nije moglo naći slobodno mjesto, jer su došli brojni navijači obje momčadi koji su tijekom cijele utakmice bučno davali podršku svojim igračima.

Error 404 Poljoprivreda Šimić poveo je 2:0. U drugom dijelu momčad iz Đulovca smanjuje na 2:1, ali već u idućem napadu Slatinčani ponovno imaju dva zgoditka prednosti- 3:1. U uzbudljivoj završnici svaka momčad postigla je još po jedan zgoditak za konačnih 4:2. Dvostruki strijelci za Error 404 Poljoprivredu Šimić bili su Marin Zdelar i Matej Rukavina, dok je oba zgoditka za Vodoinstalacije Tunić postigao Ivan Jaković.

Danas se igraju utakmice za poredak u konkurenciji seniora, veterana i igrača U-15.

Naravno najviše znatiželje privući će utakmice u seniorskoj konkurenciji. Marjan Meštar i Vodoinstalacije Tunić u 19:40 sati igraju za treće mjesto. U velikom finalu u 20:30 sati igraju okušani slatinski malonogometaši Error 404 Poljoprivreda Šimić i osvajači brojnih naslova na zimskim turnirima igrači Naturavite.

U sklopu programa, u 19 sati, u organizaciji Sportske zajednice grada Virovitice, održat će se proglašenje najboljih sportaša grada Virovitice u 2023. godini.

Raspored SUBOTA 06.01

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content