Duhovi i Legionari pobjedama otvorili drugi krug na 34. Malonogometnom turniru “Zima 2023./2024.” u Orahovici

Na 34. Malonogometnom turniru “Zima 2023./2024.” U Orahovici započeo je drugi seniorski krug, dok ostale kategorije i dalje razigravaju po početnim skupinama.

Deveti natjecateljski dan započeo je s najmlađima. U uzrastu do 9 godina sastali su Škola nogometa FEŠK Auto Vukoja i NK Mladost, a utakmica je završila bez pogodak i zbog poznatog stanja u skupini nisu bili potrebni udarci sa šest metara.

Uoči seniorskog dijela turnira stigla je obavijest kako momčad Caffe bara Bolero Slatina odustaje od natjecanja pa je na njihovo mjesto uskočila Buffet Munja iz Velikog Rastovca. Druga utakmica dana već je bila seniorska drugog kruga i to baš novopridošlog Buffet Munje i Caffe bara Willy bistro Kody iz Ćeralija. Momčad iz Ćeralija bila je uvjerljiva i na kraju slavila s visokih 12:1 uz četiri pogotka Franje Perića.

U nastavku su uslijedile četiri utakmice mlađih dobnih uzrasta, a sve je počelo igračima do 11 godina dvobojem NAŠK-a i i Slatine u kojoj su Našičani bili bolji s krajnjih 6:0. U drugoj utakmici ovog uzrasta NK Munja je ponovno zaigrala s jednim starijim igračem pa je organizator utakmicu registrirao s 3:0 za čačinačku Mladost 1.

U kategoriji do 13 godina Škola nogometa FEŠK i Miševi remizirali su 3:3 i zbog jasne situacije u skupini nisu izvođeni udarci sa šest metara, a zatim su u ogledu igrača do 15 godina Škola nogometa FEŠK obrt M.A.L.I. i NK Mladost odigrali neodlučeno 1:1 da bi sa šest metara mirniji bili Feričančani.

U utakmici do 17 godina ŠN FEŠK OPG Lovaković bila je bolja od NK Sloge Caffe bar Bum s 2:0, a na kraju dana odigrane su dvije seniorske utakmice. Prva je bila u skupini D između Legionara feraplast i našičke IGMA PVC Stolarije. Feričančani su slavili s 4:0 uz hat-trik Petra Špoljarića. U skupini E oahovački Duhovi su bili bolji od Errora 404 Slatine s krajnjih 3:1.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content