ZMNT “Antun Petras Ata”: Dvije minimalne pobjede i dva raspucavanja odredili polufinaliste turnira

Utakmice četvrtfinala Zimskog malonogometnog turnira “Antun Petras Ata” u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici privukle su gotovo 800 gledatelja. Sve četiri utakmice bile su neizvjesne do posljednje sekunde, a u dvije pobjednik je odlučen tek nakon dodatnog raspucavanja penala.

U prvom ogledu Caffe bar Kod Franje iz Grubišnog Polja poveo je lijepim zgoditkom Antonija Fogla. U obostrano otvorenoj i napadačkoj igri Naturavita iz Pitomače poravnala je rezultat tek krajem utakmice pogotkom Mateja Kraljevića. U izvođenju penala Naturavita je bila uspješnija i dokopala se polufinala.

U utakmici između dvije slatinske momčadi, Error 404 Poljoprivreda Šimić povela je pogotkom nogometaša Pitomače Mateja Babića na početku utakmice. U zanimljivom nastavku obje momčadi težile su napadu, ali se rezultat nije promijenio, tako da je jedan zgoditak momčadi Error 404 Poljoprivreda Šimić bio dovoljan za plasman u polufinale.

Prvi dio utakmice između momčadi Marjan Meštar i The Room Instal Term završio je bez pogodaka. Sredinom drugog dijela Boris Bihar dovodi ekipu Marjan Meštar u prednost. Do kraja obje obrane uspjele su odoljeti brojnim napadima te se Marjan Meštar plasirao u polufinale.

U posljednjem ogledu četvrtfinala između momčadi The Brick i Vodoinstalacije Tunić Denis Kovač doveo je The Brick u početnu prednost. The Brick je propustio nekoliko prilika za povećanje prednosti. U drugom dijelu Hrvoje Čović iskoristio je pogrešku obrane The Bricka i poravnao rezultat na 1:1. Ubrzo je Ante Vicić doveo Instalacije Tunić u prednost 2:1. Do kraja igrači Vodoinstalacija Tunić u nekoliko kontri mogli su riješiti pitanje pobjednika, ali su bili neprecizni. U samoj završnici Denis Kovač iz slobodnog udarca poravnao je rezultat na konačnih 2:2. U izvođenju penala nogometaši Vodoinstalacija Tunić bili su precizniji i izborili polufinale.

Danas se, uz utakmice za plasman u uzrastima U-11 i U-13, igraju polufinalne utakmice u ostalim konkurencijama. U prvoj polufinalnoj utakmici seniorske konkurencije u 19:30 sati igraju Naturavita i Marjan Meštar, dok u 20:45 sati u drugom polufinalnom ogledu igraju Error 404 Poljoprivreda Šimić i Vodoinstalacije Tunić.

Rezultati cetvrtak 04.01. Custom
Raspored petak 05.01. Custom

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content