Nastavljeno natjecanje na 34. Malonogometnom turniru “Zima 2023./2024.” U Orahovici: Poznate skupine drugog seniorskog kruga

Nastavljeno je natjecanje na 34. Malonogometnom turniru ”Zima 2023./2024.” u Orahovici. Mlađi dobni uzrasti i veterani i dalje razigravaju po skupinama, dok su seniori odigrali prvi krug te su poznate skupine drugog natjecateljskog kruga koji počinje danas (četvrtak).

Sedmi dan na orahovačkoj ”Zimi” započeo je susretom uzrasta do 11 godina između motičanskih Vugora i Škole nogometa Slatina u kojem su Motičani bili bolji s krajnjih 4:1.

Drugi susret dana bio je seniorski i to skupine A između orahovačkih Duhova i Caffe bar Willy Bistro Kody iz Ćeralija. Momčad iz Ćeralija slavila je na kraju s 3:1 i kao drugoplasirana otišla u drugi krug, dok su Duhovi u drugi krug prošli kao treći.

Dan je nastavljen s najmlađim uzrastom, onim do 9 godina, utakmicom u kojoj je momčad NAŠK-a s 3:0 svladala vršnjake iz NK Slatine.

U kategoriji igrača do 11 godina sastali su se Škola nogometa FEŠK Klesarstvo Gelo i NK Papuk, a Feričanačni su slavili s uvjerljivih 8:2, dok je u uzrastu do 13 godina Čačinačka Mladost pobijedila NK Munju s velikih 7:0.

Kod onih najstarijih, veterana, Vaservaga Glasovac iz Zdenaca svladala feričanački Caffe bar Alohu s 2:0, a potom su odigrane i dvije posljednje seniorske utakmice prvog kruga.

U skupini C Caffe bar Bolero iz Slatine svladao je NK Slogu Caffe bar Bum Zdenci s 3:1, dok su u skupini B čačinački Lješnjak united i slatinski Error 404 Poljoprivreda Šimić remizirali 1:1. Nakon šesteraca bolji su bili Slatinčani, a treba reći da su obje momčadi prošle u drugi krug.

U drugom krugu stvorene su dvije skupine po četiri momčadi, E i D. U skupini D od danas igraju Kutjevo, Legionari Feraplast Feričanci, IGMA PVC Stolarija Našice i Lješnjak united Čačinci, dok u skupini E igraju Error 404 Poljoprivreda Šimić Slatina, Caffe bar Wiily bistro Kody Ćeralije, Duhovi Orahovica i Caffe bar Bolero Slatina.

RASPORED DANAŠNJIH UTAKMICA

17:00 sati – ŠN FEŠK Autovukoja – NK Mladost (U-9)
17:30 sati – CB Willy bistro Kody – CB Bolero (seniori E)
18:10 sati – NK NAŠK – ŠN Slatina (U-11)
18:40 sati – NK Mladost 1 – NK Munja (U-11)
19:10 sati – ŠN FEŠK CB SFERA – Miševi (U-13)
19:40 sati – ŠN FEŠK obrt M.A.L.I – NK Mladost (U-15)
20:15 sati – ŠN FEŠK OPG Lovaković – NK Sloga CB Bum (U-17)
20:50 sati – Legionari Feraplast – IGMA PVC Stolarija (seniori D)
21:30 sati – Error 404 Poljoprivreda Šimić – Duhovi (seniori E)

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content