ZMNT “Antun Petras Ata”: Doznajte koje su ekipe izborile nastup u četvrtfinalu

U Sportskoj dvorani Tehničke škole jučer (četvrtak) su odigrane preostale četiri utakmice osmine finala u seniorskoj konkurenciji Zimskog malonogometnog turnira “Antun Petras Ata”.

U prvom susretu slatinska momčad Error 404 Poljoprivreda Šimić došla je do uvjerljive pobjede 6:2 u ogledu s Pogrebnim centrom Lira. Po dva zgoditka za pobjedničku momčad postigli su Dorian Bogati i Marin Zdelar, dok su po jednom mrežu Filipa Buđaka pogodili Marko Mataija i Jurica Šafar. Strijelci za pogrebni centar Lira bili su Mateo Tomić i Mateo Jurković.

Iskusna momčad Marjan Meštar odličnom obranom zaustavila je mlade nogometaše Silosa Bjelovar. Vodeći zgoditak za Marjan Meštar postigao je Boris Bihar na samom isteku prvog dijela utakmice. Pobjedu od 3:0 na kraju utakmice svojim zgodicima potvrdili su Slaven Marković i Ivan Krznarić.

Najneizvjesniju utakmicu odigrali su Dinamo TTIX i The Brick. Mateo Pšihistal doveo je The Brick u početnu prednost. Sredinom drugog dijela utakmice poravnao je Ivan Topić. Šest minuta prije kraja utakmice igrač Dinama TTIX Mirko Iličić napravio je prekršaj ispred svojih vrata, zbog kojeg je dobio crveni karton. Iz slobodnog udarca Marko Puškarić ponovno dovodi The Brick u prednost. Iako s igračem manje, nogometaši Dinama TTIX stvorili su dvije prilike za poravnanje rezultata, ali je u oba navrata Vlatko Lach bio neprecizan.

U posljednjoj utakmici osmine finala Vodoinstalacije Tunić iz Đulovca svladale su Pikito 5:0. Strijelci su bili Jozo Tunić, Ivan Gegić, Hrvoje Čović, Ivan Gegić i Gabrijel Nikolić.

Večeras se u seniorskoj konkurenciji igraju utakmice četvrtfinala. U 18 sati i 20 minuta igraju igrači Naturavite, pobjednici turnira u Pitomači i Caffe bar Kod Franje, pobjednici turnira u Grubišnom Polju. U 19 sati za prolazak u polufinale bore se dvije slatinske momčadi, Caffe bar Lopta i Error 404 Poljoprivreda Šimić. Ekipe The Room Instal Term i Marjan Meštar svoju utakmicu igraju u 20 sati i 10 minuta. Posljednja utakmica četvrtfinala igra se u 20 sati i 50 minuta između Vodoinstalacija Tunić iz Đulovca i The Bricka.

Rezultati srijeda 03.01. Custom
Raspored cetvrtak 04.01. Custom

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content