ZMNT “Antun Petras Ata”: Pogledajte raspored osmine finala, utakmice su na rasporedu danas i sutra

Nakon natjecanja u šest skupina seniorske konkurencije Zimskog malonogometnog turnira “Antun Petras Ata”, po dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine te četiri najbolje trećeplasirane momčadi plasirale su se u osminu finala.

Utakmice osmine finala igraju se danas (utorak) i sutra, svaki dan po četiri utakmice.

Prvu današnju utakmicu u 18 sati i 40 minuta igraju kvalitetna momčad Caffe bara Kod Franje iz Grubišnog Polja i poletni juniori NK Virovitice.

Višestruki osvajač turnira u Pitomači, Naturavita, u 19 sati i 20 minuta igra s iskusnom ekipom Gumix Elastor iz Gradine. Naturavita je favorit, ali će je igrači Gumix Elastora sigurno pokušati pobijediti.

No Limit TVIN i The Room Instal Term igraju u 20 sati. Na strani No Limit TVIN-a je mladost i polet, dok The Room Instal Term ima prednost u iskustvu.

Najneizvjesnija utakmica večeri trebala bi biti između Caffe bara Lopte iz Slatine i suhopoljske momčadi Caffe bar Park Racing Team Vuković.

U srijedu 3. siječnja prvu utakmicu u 18 sati i 30 minuta igraju Error 404 Poljoprivreda Šimić iz Slatine i Pogrebni centar Lira iz Virovitice. Slatinčani su poznati malonogometaši, ali će Virovitičani svojim iskustvom pokušati doći do pobjede.

U 19 sati i 10 minuta iskusna virovitička momčad Marjan Meštar pokušat će biti bolja od mladih igrača iz Bjelovara, koji igraju za Silose Bjelovar.

U 19 sati i 50 minuta igra se praktički susjedski derbi između Dinama TTIX Kapela Dvor i The Bricka, čiji kostur ekipe čine igrači Bratstva iz Gornjeg Bazja pojačani braćom Sandijem i Denisom Kovačem te Angelom Bernardom Radovićem. Prema dosad prikaznom na turniru The Brick bi trebao biti bliži pobjedi, ali i Kapelčani imaju svoje kvalitete s kojima mogu doći do pobjede.

Posljednju utakmicu osmine finala u 20 sati i 30 minuta igraju Vodoinstalacije Tunić iz Đulovca i Pikito. Ekipa iz Đulovca bi trebala biti bliže pobjedi, iako ne treba podcijeniti mlade igrače koji igraju za Pikito.

Sve ekipe koje do sada nisu prijavile 14 igrača mogu popuniti svoj igrački roster, ali ne s igračima koji su već igrali na turniru za druge ekipe. 

Raspored utorak 02.01. Custom
Raspored srijeda 03.01. Custom

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content