ZMNT “ZIMA” ORAHOVICA Kutjevo i Legionari Feraplast pobjedama u drugi krug

Odigran je i peti natjecateljski dan 34. Malonogometnog turnira “Zima” u Orahovici, inače najdugovječnijeg u Slavoniji. Bio je to dan odličnih utakmica u svim kategorijama, bilo je šesteraca, baš sve onako za prave ljubitelje odličnog nogometa.

Sve je počelo utakmicom uzrasta do 9 godina između NK Mladosti i NK Slatine 1. Završilo je bez pogodaka, a u udarcima sa šest metara Slatinčani su bili mirniji.

U uzrasnoj kategoriji igrača do 11 godina sastali su se ŠN FEŠK Caffe bar Aloha i NK NAŠK. Odličan dvoboj s puno pogodaka završio je na strani FEŠK-a s konačnih 3:2.

Prva seniorska utakmica dana bila je ona skupine A između Duhova i Grinch Uniteda koja je završila s 14:1 za Duhove uz pet pogodaka Antonija Vratkovića.

Uslijedila je potom utakmica igrača do 11 godina i to ogled NK NAŠK-a i motičanskih Vugora, završilo je 1:1, da bi nakon udaraca sa šest metara Našičani ostvarili korak više na ljestvici.

Seniorski dio nastavljen je skupinom A i to ogledom NK Kutjeva i Caffe bara Willy Bistro Cody. Kutjevčani su još jednom pokazali da pretendiraju u sami vrh i odnijeli pobjedu od 3:1.

U nastavku dana još tri utakmice mladih dobnih uzrasta. Prvo su na parket izašli igrači do 13 godina i to NK FEŠK Caffe bar Villa i NK Motičina AP Martinović. Motičani su bili bolji i zasluženo slavili s konačnih 3:0.

U uzrastu do 15 godina sučelili su se NK Mladost i ŠN FEŠK obrt M.A.L.I. a Feričančani su bili bolji i slavili s 4:1.

Posljednju utakmicu mladih odigrali su igrači do 17 godina, ŠN FEŠK Zeba Holtz i Caffe bar Bum Zdenci. Završilo je 1:1 i onda lutrija šesteraca u kojoj je briljirao vratar FEŠK-a, Orahovčanin Leon Ament koji je “skinuo” dva šesterca i donio vrijednu prednost svojoj momčadi na ljestvici.

Do kraja dana odigrane su još dvije seniorske utakmice, prva je bila iz skupine C između NK Munje i Legionara Feraplast. Odlična, čvrsta utakmica u kojoj je momčad iz Feričanaca iskoristila sve greške obrane Munje i zasluženo odnijela pobjedu od 3:1.

Na kraju, u skupini B je također odigrana odlična utakmica, orahovački Caffe bar Blues i čačinački Lješnjak United donijeli su puno dobrih poteza, odličnih pogodaka i okretanja rezultata da bi na kraju završilo 4:3 u korist Lješnjaka.

Sada slijedi stanka do utorka, 2. siječnja 2024. kada se turnir nastavlja od 17:30 sati.

(www.icv.hr, vg)

ZMNT Zima 5. dan

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content