ZMNT “ANTUN PETRAS ATA” Nastavak turnira u utorak, 2. siječnja: Doznajte koje su ekipe izborile drugi krug natjecanja

Na Zimskom malonogometnom turniru “Antun Petras Ata” u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici sinoć (subota) je završeno natjecanje po skupinama u seniorskoj konkurenciji.

Zbog istovremenog sudjelovanja nekih momčadi na nekoliko turnira, dvije utakmice nisu odigrane. U prvom susretu snage su trebali odmjeriti Marjan-Meštar i Prerada mesa Žabčić. Kako Prerada mesa Žabčić nije doputovala, ekipa Marjan-Meštar dobila je utakmicu 3:0 bez borbe, a odigrala je revijalnu utakmicu s mladim igračima NK Virovitice.

U drugom ogledu momčad Error 404 Poljoprivreda Šimić pobijedila je Pikito. Zgoditke za pobjedničku momčad postigli su Dominik Bogati i Marin Zdelar, dok je strijelac za Pikito bio Leon Lipovac.

U direktnom obračunu za plasman u drugi krug igrali su Pogrebni centar Lira i Graničar Bušetina. Lira je povela zgoditkom Matea Jurkovića. Na 1:1 poravnao je Lovro Bartolić, dok je pobjednički zgoditak za Liru postigao Ivan Pilinger. Nekoliko minuta prije kraja “pocrvenio” je igrač Lire Mihael Komar.

Caffe bar Lopta iz Slatine svladao je Gumix Elastor iz Gradine 4:1. Zgoditke za momčad iz Slatine postigli su Patrik Fotez, Antonio Radonjić, Matej Kupres i Marino Suhi, dok je jedini strijelac za gradinsku momčad bio Mario Jozić. I u ovoj utakmici sudac Marko Gašparić pokazao je crveni karton, a zaradio ga je igrač Gumix Elastora Mihael Šoštar.

U posljednjem susretu večeri trebali su igrati The Room Instal Term i Kristal Fenster. Iskusna postava The Room Instal Terma u sastavu Kristijan Brnadić, Luka Skoko, Domagoj Mrazović i Zdravko Lazić bez borbe došla je do pobjede 3:0.

Turnir se nastavlja u utorak, 2. siječnja, kada se igraju prve četiri utakmice osmine finala.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Subota

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content