Održan treći natjecateljski dan 34. malonogometnog turnira “Zima 2023./2024.” u Orahovici: Remi u odličnoj utakmici NK Kutjeva i orahovačkih Duhova

Trećim natjecateljskim danom nastavljen je 34. malonogometni turnir ”Zima 2023./2024.” u Orahovici.

Dan je otvoren dvjema utakmicama uzrasta do 9 godina. U prvoj je Škola nogometa FEŠK Feraplast minimalno svladala Slatinu II s 1:0, dok je u drugoj Nogometni klub NAŠK bio bolji od čačinačke Mladosti s 2:1.

U nastavku su odigrane i dvije utakmice igrača do 11 godina. Prva je donijela ogled Škole nogometa FEŠK Caffe bar Aloha i Škole nogometa Slatina, a bolji su bili Feričančani s konačnih s 3:2, dok su u drugoj Vugori PCI Expres iz Donje Motičine bili uvjerljivi protiv druge momčadi čačinačke Mladosti s konačnih 7:0.

Dan je krenuo dalje utakmicom uzrasta do 13 godina i to ogledom ekipa Trotters independent trading CO i Škole nogometa FEŠK caffe bar Villa u kojoj su dečki iz Feričanaca bili uvjerljivi s konačnih 6:0, a zatim je u ogledu momčadi do 17 godina viđen lokalni derbi između dvije momčadi iz Feričanaca, Škole nogometa FEŠK OPG Lovaković i Škole nogometa FEŠK Zeba Holtz. Završilo je neodlučeno 1:1, a mirniji sa šest metara za plasman bili su OPG-ovci.

Prije seniorskog programa odigrana je i jedna veteranska utakmica u kojoj je momčad Caffe bara Aloha iz Feričanaca bila bolja od Vaser vage Glasovac Zdenci s 2:0.

U seniorskom dijelu odigrane su po jedna utakmica iz skupine A, B i C. Prva je na rasporedu bila ona iz skupine C u kojoj su se sastali Caffe bar Bolero Slatina i Buffet Munja Veliki Rastovac. Tvrda i čvrsta utakmica bez puno prigoda završila je bez pogodaka 0:0, a nakon duže serije šesteraca uspješniji su bili Slatinčani.

Skupina A donijela je najjaču utakmicu dana, možda i dosadašnjeg dijela turnira, a sastali su se orahovački Duhovi i NK Kutjevo. Dvije momčadi prepune velikih nogometnih znalaca pružile su odličan nogomet, puno borbe i nadmudrivanja i na kraj su samo nedostajali golovi. Završilo je 0:0. U izvođenju udaraca sa šest metara na kraju su mirniji bili Kutjevčani, a ono što je sigurno po viđenom, ove dvije momčadi će zasigurno otići jako daleko na turniru.

Posljednja utakmica dana u skupini B donijela je ogled našičke IGMA PVC Stolarije i ekipe Error 404 poljoprivreda Šimić iz Slatine. Mlada momčad iz Slatine odigrala je odličnu utakmicu i pokazala kako će biti ozbiljan konkurent za veće domete na turniru, a završilo je 7:0.

REZULTATI
U-9 ŠN FEŠK Feraplast – NK Slatina II 1:0
U-9 NK NAŠK – NK Mladost 2:1
U-11 ŠN Slatina – ŠN FEŠK CB Aloha 2:3
U-11 Vugori PCI Expres – NK Mladost 7:0
U-13 Trotters IND. Trad Co – ŠN FEŠK CB Villa 0:6
U-17 ŠN FEŠK OPG Lovaković – ŠN FEŠK Zeba holtz 1:1 (p.5:4)
VETERANI CB Aloha – Vaser vaga Glasovac 2:0
SENIORI C CB Bolero Slatina – Buffet Munja 0:0 (p.4:3)
SENIORI A NK Kutjevo – Duhovi 0:0

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content