ZMNT “Antun Petras Ata”: Naturavita i THE Instal Term podijelili bodove, bez pobjednika završena i utakmica između juniora Virovitice i Vodoinstalacija Tunić

Kako odmiče natjecanje na Zimskom malonogometnom turniru “Antun Petras Ata”, u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici utakmice su sve neizvjesnije, a gledatelja je sve više.

Jučer (srijeda), četvrtog dana natjecanja, pred sedamstotinjak gledatelja odigrano je nekoliko zanimljivih utakmica.

Momčad Termo Joso svladala je Caffe bar Kod Franje 5:2. Zgoditke za pobjedničku momčad postigli su Mateo Ivoš, Davor Jurić, Matej Tkalčec, Toni Zeba i Slavko Jagarinac, dok su za Caffe bar Kod Franje precizni bili Dano Tomašek i Domagoj Treščec.

No Limit TVIN je s 4:1 svladao Pogrebni centar Lira. Sva četiri zgoditaka za pobjednike postigao je Theo Filipović, dok je jedini zgoditaka za Liru postigao Silvijo Buzuk.

Vodoinstalacije Tunić i juniori NK Virovitice u međusobnoj utakmici odlučivali su o prvom mjestu u skupini F. Vodoinstalacije Tunić povele su zgoditkom Ivana Jakovića, ali je do odlaska na odmor poravnao Luka Špoljar. Nakon nekoliko minuta u nastavku utakmice Sebastijan Perić dovodi Vodoinstalacije Tunić u prednost 2:1, a konačnih 2:2 postavio je Miron Škafar.

U reprizi polufinala s turnira u Pitomači igrali su Naturavita i The Room Instal Term. Odličnim udarcem Nikola Suvajac dovodi The Room Instal Term u početnu prednost. Zgodicima Ivana Borne Jelić Balte i Krunoslava Lilovca Naturavita dolazi do preokreta i prednosti 2:1. Tri minute prije kraja Patrik Kvrgnjaš pogodio je okvir vrata, a propušteno je nadoknadio u posljednjim sekundama utakmice kada je iz blizine zakucao loptu u mrežu za konačnih 2:2.

U posljednjoj utakmici večeri razigrani igrači momčadi Error 404 Poljoprivreda Šimić uvjerljivo su svladali nekompletnu ekipu Prerade mesa Žapčić s uvjerljivih 11:0.

Večeras (četvrtak) se igra šest seniorskih utakmica, od kojih će svaka biti neizvjesna.

U 17 sati i 30 minuta igraju Dinamo TTIX Kapela Dvor i Termo Joso. U 18 sati i 10 minuta igra se utakmica između Caffe bara Park Racing teama Vuković i Caffe bara Cortina Gradina. Pikito i Prerada mesa Žapčić igraju u 18 sati i 50 minuta. Silosi Bjelovar i SRK igraju u 19 sati i 30 minuta, dok kadeti Nogometnog kluba Virovitica i Graničar Okrugljača svoj susret igraju u 20 sati i 10 minuta. U posljednjoj utakmici večeri u 20 sati i 50 minuta igraju Silosi Bjelovar i Gumix Elastor.

415149364 858964059354489 8511932082344306126 n Custom
IMG 20231227 WA0001 Custom
(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content