Počinje 34. malonogometni turnir “Zima 2023./2024.” u Orahovici: U seniorskoj konkurenciji naslov brani Lješnjak United

Danas (utorak) u orahovačkoj sportskoj dvorani Školskog centra počinje tradicionalni 34. malonogometni turnir “Zima 2023./2024.” u organizaciji Caffe bara Blues. Ovaj, jedan od najdugovječnijih turnira u Hrvatskoj, ponovno otvara svoja vrata i jamči veliki ne samo sportski nego općenito i orahovački spektakl.

Na jučerašnjem izvlačenju bilo je prijavljeno ukupno 60 ekipa, od čega 12 seniorskih, ali prema riječima organizatora taj broj nije konačan.

-Imamo još dosta upita za prijavu i u naredna dva dana imat ćemo konačnu brojku, a posebno se to odnosi na seniorski dio turnira. Hvala svima koji su nam i ove godine ukazali povjerenje i prijavili se, hvala Gradu Orahovici na supokroviteljstvu i zasigurno nas čeka veliki sportski praznik u našem gradu – rekao je predsjednik Organizacijskog odbora turnira Vlado Grgić.

Prve utakmice igraju se danas, a program počinje u 16:30 sati, dok je službeno otvaranje prije prve seniorske utakmice i to od 18:30 sati. U nastavku donosimo raspored odigravanja.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, V. Grgurić)

ZMNT Orahovica 1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content