Naturavita preko Duge II do nove titule zimskog malonogometnog turnira “Nikola Nemčević” u Pitomači

U sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači sinoć (subota) je odigrana završnica ovogodišnjeg zimskog malonogometnog turnira “Nikola Nemčević”.

U prvoj polufinalnoj utakmici Duga II i Caffe bar Plus odigrali su 3:3. Duga II imala je prednost 1:0 i 3:1, ali su igrači Caffe bara Plus uspjeli doći do poravnanja. Dva pogotka za Dugu II postigao je Matej Babić, a jednom je precizan bio Ivan Stjepić, dok je za Caffe bar Plus dvostruki strijelac bio Luka Bošnjak. Nakon penala, rezultatom 5:4, Duga II izborila je plasman u finale.

U drugom polufinalnom ogledu branitelj naslova Naturavita u prvom dijelu poveo je 2:0 zgodicima Ante Pavličevića i Tomislav Golubića. U nastavku Instal Term s dva zgoditka Patrika Kvrgnjaša i jednim pogotkom Dine Milinovića preokreće rezultat u svoju korist 3:2. Ipak, u uzbudljivoj završnici, Naturavita dolazi do pobjede 5:2. Pogotke vrijedne finala postigli su Ante Starčević, Ivan Borna Jelić Balta i Kristijan Lilovac. U tim trenucima došlo je do dva kraća prekida, jer su igrači Instal Terma protestirali nezadovoljni sudačkim odlukama, a zbog toga je “pocrvenio” vratar Instal Terma Leo Kirin.

U revijalnoj utakmici polaznika Škole nogometa NK Pitomača “bordo” ekipa pobijedila je “plavo–bijelu” ekipu 4:3.

Uoči utakmice za treće mjesto u Pitomaču je, kao zamjena za isključenog vratara Instal terma, doputovao Karlo Udovičić. U toj utakmici Caffe Bar Plus poveo je zgoditkom Mihaela Mihokovića. Ivan Biondić i Rok Horaček preokreću rezultat u korist Instal Terma. Na 2:2 svojim drugim zgoditkom poravnao je Mihoković. Instal Term ponovno vodi 3:2 pogotkom Dine Milinovića, ali je vrlo brzo Dino Bajsić poravnao rezultat na 3:3. Do kraja boljom igrom Instal Term dolazi do konačne pobjede 7:4. U završnici dva pogotka za Instal Term postigao je Patrik Kvrgnjaš, a po jednom strijelci su bili Nikola Suvajac i Ivan Biondić, dok je posljednji pogodak za Caffe bar Plus postigao Jan Fusić.

IMG_0430-Custom

U finalu je Naturavita početkom utakmice povela pogotkom Ante Starčevića. U nastavku Duga II uspješno je odolijevala brojnim napadima branitelja naslova, a vratar Renato Lukaček branio je i “nemoguće”. Ipak, u posljednjih pet minuta, Naturavita postiže još tri zgoditka za uvjerljivih 4:0 i još jednu titulu. Dva puta strijelac je bio Ante Starčević, a jednom Borna Vidiček.

Najbolji strijelac turnira bio je Patrik Kvrgnjaš iz ekipe Instal Term. Za najboljeg vratara proglašen je Renato Lukaček (Duga II), a za najboljeg igrača Ante Starčević (Naturavita).

Pehare, medalje, pokale i nagrade najboljim momčadima i pojedincima podijelili su vodeći ljudi NK Pitomače, Denis Nemčević i Tihomir Živko.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content