Skupština Udruge navijača GNK Dinamo Zagreb iz Virovitice: Uz sudjelovanje na sajmu Viroexpo, u planu organizacija nogometnih turnira i utakmica

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Sveti Đurađ u petak, 15. prosinca održana je izvještajna skupština Udruge navijača GNK Dinamo Zagreb iz Virovitice.

Izvješće o radu u ovoj godini te plan rada za 2024. prezentirao je predsjednik udruge Josip Kvrgnjaš. Tijekom tekuće godine udruga je planirala nekoliko aktivnosti, ali zbog objektivnih okolnosti sve nisu u potpunosti realizirane stoga će se propušteno nastojati nadoknaditi iduće godine.

Udruga je po prvi puta imala štand na sajmu Viroexpo, što se pokazalo kao pun pogodak stoga će, na nadolazećem sajmu, udruga ponovno okupiti Dinamovce iz svih krajeva VPŽ i šire na prigodnom štandu.

Uz to, planirano je nekoliko prezentacija rada u centru Virovitice, organizacija humanitarnih turnira i utakmica te odlasci na utakmice GNK Dinamo.

O financijskom poslovanju i brojnosti članova nekoliko riječi je rekao tajnik Tonček Pilek. On je tom prilikom naglasio da se u ovoj godini povećao broj članova te da će se iduće godine udruga javljati na natječaje za donacije, što bi financijski olakšalo rad iste.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content