Zdenačka Sloga pobjedom protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog zaključila uspješnu polusezonu u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica

Nogometaši Sloge iz Zdenaca pobjedom nad Mladosti iz Kloštra Podravskog na najbolji su mogući način zaključili svoju prvu polusezonu u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Utakmica je završila s konačnih 5:3 za momčad Danijela Ciglara, iako je po viđenom razlika mogla biti i veća.

Zdenčani su do 20. minute vodili s 2:0 pogocima Felipea Matheusa u prvoj i Petra Špoljarića u 20. minuti. Nakon toga Sloga promašuje dva čista “zicera”, što je u 40. minuti kaznio Petar Ježić, no već dvije minute kasnije Felipe svojim drugim golom vraća dva zgoditka prednosti na stranu Sloge. 

Mreža se ponovno zatresla u 58. minuti kada je Ježić smanjio na 3:2. Sloga je i dalje bila bolja momčad, stvarala prigode, a novu je realizirala u 71. minuti kada je mrežu gostiju pogodio Petar Špoljarić i svojim drugim pogotkom povećao vodstvo na 4:2. Ježić je još jednom pospremio loptu iza leđa Čiša za 4:3 u 85. minuti, no Zdenčani su točku na ”i” stavili u prvoj minuti sudačke nadoknade pogotkom Danijela Zebeca za konačnih 5:3.

– Bili smo puno bolja momčad na terenu, stvorili smo puno prigoda i trebali smo utakmicu puno prije dovesti u mirne vode. No, Mladost je dobra momčad, čak su igrali bez dva-tri svoja odlična igrača i ovo smo sretno priveli kraju samo svojom odličnom igrom i velikim htijenjem. Pobjeda je više nego zaslužena, bili smo dobri i rastrčani po iznimno hladom vremenu i upisali ta vrijedna tri boda. Sada mirni i sretni idemo na odmor– kaže trener Sloge Danijel Ciglar te kao igrača utakmice izdvaja Danijela Zebeca.

– Danijel bio odličan, neuhvatljiv za obranu gostiju, postigao je taj pogodak na samom kraju za mirnu završnicu i zaslužio je ovoga puta epitet igrača utakmice– kaže Ciglar te je potom podvukao crtu pod prvu povijesnu polusezonu Sloge u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

– Prezadovoljan sam ovom polusezonom i osvojiti četvrto mjesto za nas je veliki uspjeh. Svaka čast momcima na iznimnom karakteru, odnosu prema klubu, igrama i kvaliteti nogometa koju su pokazali. Da je bilo malo više sportske sreće siguran sam da bi bili i drugi, no i ovo je veliko i nešto što nitko osim mene i predsjednika nije predviđao. Imamo odličnu momčad, uz dva super iskusna i kvalitetna igrača, Dunkovića i Vurdelju. Ostatak momčad je u prosjeku 22 godine što je budućnost ovoga kluba– zaključio je Ciglar.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content