2. HMNL ISTOK Malonogometaši Slatine poraženi na gostovanju u Vinkovcima u utakmici s 15 pogodaka

Seniori MNK Slatine gostovali su u Vinkovcima u utakmici 5. kola 2. HMNL Istok. U dvoboju dvije vrlo izjednačene momčadi igralo se dosta otvoreno, na gol više, a u takvoj igri pobjedu je odnio vinkovački sastav.

Već u 2. minuti Karlo Morovičanin pogađa za 1:0, ali odmah u sljedećoj minuti Dominik Bogati vraća rezultat na 1:1. Domaćin u 5. minuti podiže na 2:1 golom Dominika Križanovića, a Slatina preko Ivana Stjepića ubrzo poravnava na 2:2. S dva brza gola sredinom poluvremena domaćin odlazi na visokih 4:2, strijelci su bili Morovičanin i Josip Antunović, ali do odmora autogolom Antunovića i pogotkom Jurice Šantića “žuto-plavi” poravnavaju na 4:4.

I kada je izgledalo da se slatinska momčad konsolidirala i da ima šanse uzeti bodove u Vinkovcima, domaćini su još jednom s dva brza gola došli do +2 (6:4). Dvostruki strijelac bio je Fran Japundžić.

Pokušala se Slatina na sve načine vratiti u utakmicu, no bez uspjeha. Domaćin do kraj postiže još tri gola, poentirali su Morovičanin, Japundžić i Antunović, dok je Slatina preko Mateja Rukavine i vratara Franje Tunića postavila konačnih 9:6. Bio je ovo drugi gostujući poraz u ovoj sezoni za Slatinu.

Sljedeće kolo seniori MNK Slatine su slobodni, budući da se 2. i 3. prosinca igra osmina finala Hrvatskog malonogometnog kupa.

(www.icv.hr, mra, MNK Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content