Brođani preokretom došli do pobjede: Juniori MNK Slatine ostali bez bodova u 7. kolu

Juniori MNK Slatine poraženi su u utakmici 7. kola 2. HMNL Istok na domaćem terenu protiv ekipe Broda 035, iako su u 21. minuti imali prednost od dva pogotka.

Poveli su Slatinčani u subotnjem dvoboju već nakon tri minute igre golom Tina Cadera, a u 10. minuti bilo je 2:0 za domaćine za što se pobrinuo Benjamin Mudri. 

Bio je to ujedno rezultat prvog dijela utakmice, a mreže su se u nastavku zatresle još pet puta. Gosti su preko Ivana Jerkovića smanjili na 2:1 u 21. minuti, no ubrzo je dva gola prednosti za Slatinu vratio Vlatko Tutić. Promjene rezultata nakon toga nije bilo sve do 29. minute, a tada su gosti preokrenuli utakmicu. Prvo je na 3:2 smanjio Marin Petrović, do izjednačenja su Brođani došli autogolom Renata Lukačeka, dok je tri boda gostima osigurao Jerković svojim drugim golom na utakmici u 33. minuti.

Slatinčani su tako u petoj odigranoj utakmici upisali treći poraz, te su trenutno na petom mjestu prvenstvene ljestvice s šest osvojenih bodova.

Dodajmo kako su na teren trebali istrčati i kadeti, no ta utakmica nije odigrana budući da gosti iz Nove Gradiške nisu doputovali na susret.

(www.icv.hr, mra, MNK Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content