Prijenos utakmice Hrvatska – Armenija na velikom platnu u Kinu Pitomača: Vatreni u odličnoj prilici za direktan plasman na EP

Hrvatska nogometna reprezentacija može osigurati direktan plasman na Europsko prvenstvo 2024. pobjedom protiv Armenije na Maksimiru. Susret je na rasporedu danas (utorak) od 20:45 sati.

Dalićeve “trupe” ponovno su u odličnom položaju za direktnu kartu za Euro u Njemačkoj nakon pobjede protiv Latvije (2:0), a “na ruku im je” uvelike išao remi Walesa i Armenije.

Hrvatska je veliki favorit protiv Armenije. Kladionice su ponudile koeficijent 1.20 na pobjedu Hrvatske, dok je na pobjedu Armenije koeficijent 14. Koeficijent za neriješeni ishod je 6.00.

Prijenos ovog susreta svi zainteresirani večeras će, po prvi put, moći gledati na velikom platnu Kina Pitomača. Ulaz je za sve besplatan.

Svi oni koji se odluče ostati u svojim domovima i pred malim ekranima, kao i svi koji će s “ekipom” utakmicu pratiti u kafićima, prijenos će moći gledati na kanalu Nova TV. Drugu važnu utakmicu skupine D, u kojoj se sastaju Wales i Turska, od 20:45 možete gledati na programu Sportklub 7.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content