Održana izborna skupština NK Rezovac: Za novog predsjednika izabran Ivan Marković

U gotovo punom društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Rezovac jučer (nedjelja) je održana redovna izborna skupština istoimenog županijskog nogometnog premijerligaša. Skupštinu je pozdravnim riječima otvorio dosadašnji predsjednik Antonio Ilijašević.

– Zahvalio bi se svima koji su mi pomogli u radu tijekom mog četverogodišnjeg mandata. Nadam se da će i nova uprava biti uspješna. S ponosom mogu reći da u klubu, uz seniorsku momčad, djeluju još tri selekcije mlađih uzrasnih kategorija što je budućnost našeg kluba- između ostalog je rekao Antonio Ilijašević.

Nakon izbora radnih tijela i utvrđivanja kvoruma, podnesena su izvješća. Izvješće o radu kluba podnio je Antonio Iljašević, financijsko izvješće Zdravko Lefler, a izvješće o radu
Nadzornog odbora Vlado Hodak. Sva izvješća usvojena su jednoglasno. Zbog isteka mandata razriješena su upravljačka tijela i sve vodeće osobe kluba.

U novi Izvršni odbor izabrani su Ivan Biondić, Tomislav Biondić, Danijel Valentić, Tomislav Handraka, Toni Topić, Dražen Šešet, Dominik Turković, Krešimir Tomljanović, Danijel Kindler, Vedran Lefler, Mihael Komar, Tomislav Zidarić, Antonio Ilijašević, Matej Šegić, Ivan Sokolović, Željko Medić, Marko Doppler, Dino Novak i Ivan Prtenjača.

Novi Nadzorni odbor čine Vlado Hodak kao predsjednik te članovi Antun Radić i Milan Prtenjača. Blagajnik je i dalje Zdravko Lefler, za novog tajnika izabran je Igor Pasarić, za dopredsjednika Mario Nreca, a za predsjednika Ivan Marković.

Novi klupski predsjednik, Ivan Marković, igračku karijeru započeo je u NK Virovitici. Nakon toga je igrao za Rezovac i Suhopolje. Igračku karijeru je prekinuo zbog poslovnih obveza.

– U prvom koraku cilj nam je stabilizacija kluba, a u idućih nekoliko sezona povratak u vrh najkvalitetnije županijske nogometne lige, gdje je Rezovcu i mjesto– najavio je novi predsjednik Ivan Marković.

Rad skupštine pozdravio je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content