1. ŽNL Mladost slavi naslov jesenskog prvaka: Na šest utakmica postignuto 46 pogodaka

Posljednje jesensko kolu u 1. županijskoj nogometnoj ligi donijelo je pregršt zgoditaka.

Kako je dio momčadi bio zauzet privatnim obvezama, Plavi iz Jugovog Polja nisu doputovali na utakmicu u Viroviticu s No Limit TVIN-om.

Sve nedjeljne utakmice su odigrane.

Vodećoj Mladosti iz Vukosavljevice trebala je pobjeda za potvrdu naslova jesenskog prvaka. Gosti iz Orešaca domaćim nogometašima olakšali su put do pobjede, jer su doputovali sa samo sedam igrača. To su igrači trenera Matije Stanešića obilato iskoristili i došli do rekordne pobjede 14:0. Mateo Nemčec postigao je šest pogodaka, David Blatarić tri, a po jednom su se u strijelce upisali Dino Lokinger, Domagoj Pakšec, Ronaldo Meszeš, Sven Jurić i gostujući igrač Ivan Nemet, koji je pogodio svoju mrežu.

Drava je u Terezinom Polju napunila mrežu Podravca iz Sopja, a pobijedili su 11:0. Antonio Paulović postigao je sedam zgoditaka, Ivan Crnojević dva, a Patrik Kasumović i Marino Čeh po jedan. U drugom dijelu gosti su igrali s deset igrača.

Croatia je u Grabrovnici bila bolja od Svetog Đurađa 5:2. Prva dva pogotka za domaću momčad postigli su gostujući igrači, Nikola Pecolaj u devetoj i Mihael Bistrović u 32. minuti. Matej Vinak u 48. minuti smanjio je s bijele točke na 2:1, a domaću pobjedu potvrdili su svojim zgodicima Vinko Martinčević u 58. i 82., te Dean Klemen u 74. minuti. Konačnih 5:2 postavio je Antun Hajić tri minute prije kraja utakmice.

Omladinac iz Korije poveo je u susretu s Dinamom u Josipovu 2:0 golovima Marka Koreničkog u desetoj i Vedrana Grubića u 57. minuti. Susret je na kraju završio podjelom bodova jer su domaći nogometaši izjednačili na 2:2 zgodicima Željka Lukanića u 65. minuti s bijele točke i Darka Kokoške tri minute kasnije iz igre.

Munja iz Velikog Rastovca povela je 2:0 na gostovanju kod Bilogore 1947. u Špišić Bukovici zgodicima Zvonimira Kovačića u desetoj i 37. minuti. U drugom dijelu utakmice domaća momčad došla je do pobjede 3:2 golovima Stipe Djaka u 47. i 77., te Matije Đurđevića u 72. minuti.

DOŠK iz Dolaca poveo je na gostovanju u Podgorju pogotkom Matka Šaleka u četvrtoj minuti, a deset minuta kasnije poravnao je Kristijan Blažeković zgoditkom iz kaznenog udarca. Matia Horvat zgodicima u 24. i 51. minuti dovodi Podgorje u prednost 3:1. Konačnih 3:2 postavio je igrač DOŠK-a Marijan Šalek zgoditkom deset minuta prije kraja utakmice.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content