PREMIJER ŽNL Nekompletni Kapelčani sigurni u Sladojevcima: Ivan Ugarković donio pobjedu Mikleušu, Zrinski u završnici došao do pobjede

Proteklog vikenda odigrane su utakmice posljednjeg jesenskog kola u Premijer ŽNL.

Dinamo iz Kapela Dvora na gostovanje u Sladojevce doputovao je u desetkovanom sastavu. U prvoj postavi bila su dva juniora, a krajem utakmice još su dva ušla u igru s klupe. To nije bilo prepreka Dinamu do dođe do uvjerljive pobjede. Kapelčani su poveli 2:0 zgodicima Renea Prugovečkog u 15. i Stjepana Rajnovića minutu kasnije. Domaći igrač Zlatko Miler u 21. minuti smanjio je na 2:1. Mirko Iličić u 32. minuti ponovno gostima osigurava dva pogotka prednosti, a konačnih 4:1 svojim drugim pogotkom u 54. minuti postavio je Stjepan Rajnović.

Slavonija Sladojevci – Dinamo Kapela Dvor 1:4
Igrač utakmice: Rene Prugovečki

Najviše zgoditaka gledatelji su vidjeli u Milanovcu. Prvo je igrač Sokola Denis Kovač pogodio okvir gostujućih vrata, a u 24. minuti iskusni Ivan Ugarković koristi pogrešku domaće obrane i Mikleuš vodi 1:0. Nakon prekršaja na Domagoju Jendrašiću u 36. minuti, Dorian Uzelac s bijele točke poravnava rezultat na 1:1, dok je Matej Horvat zgodicima u 41. i 43. minuti doveo Sokole u prednost od 3:1. Na početku drugog dijela u dva navrata isti igrač ne uspijeva pogoditi gostujuću mrežu po treći put, što su gosti znali kazniti. Prvo je Ivan Ugarković u 50. minuti smanjio domaću prednost na 3:2, a Josip Jančić poravnao rezultat na 3:3 u 68. minuti. Pobjedu gostima svojim zgodicima u 81. i 85. minuti donio je igrač utakmice Ivan Ugarković.

Sokol Milanovac – Mikleuš 3:5
Igrač utakmice: Ivan Ugarković

Voćin je na svom terenu u Ćeralijama, u susretu s Crncem, u prvom dijelu utakmice poveo zgodicima Nikole Tomića u osmoj i 24. minuti. Gosti su tek u sudačkoj nadoknadi ublažili poraz pogotkom Tina Jusupa s bijele točke.

Voćin- Crnac 2:1
Igrač utakmice: Nikola Tomić

Najviše uzbuđenja bio je u Novoj Bukovici gdje su igrali Zrinski i Rezovac. U prvom dijelu domaća momčad bolju igru okrunila je pogotkom Davida Lehpamera u 11. minuti, a u drugi dio bolje ulaze gostujući nogometaši te dolazi do preokreta. U 60. minuti poravnao je Marino Grizelj, a osam minuta kasnije Mateo Tomić doveo je Rezovac u prednost. U 71. minuti sudac Goran Loparac pokazuje na bijelu točku s koje je precizan bio Danijel Podmanicki. Devet minuta kasnije, zbog drugog žutog kartona, igru je morao napustiti Silvijo Buzuk. U posljednje tri minute Zrinski dolazi do pobjede. Prvo je David Lehpamer u 88. minuti ponovno doveo svoju momčad u prednost, a konačnih 4:2 postavio je Davor Cicvarić u posljednjim trenucima utakmice. Nakon utakmice crveni karton je zaradio igrač Rezovca Toni Zeba zbog negodovanja prema sucima.

Zrinski Nova Bukovica – Rezovac 4:2
Igrač utakmice: David Lehpamer

tablica 17

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content