Nogometni transferi u veteranskim momčadima: Ćorić iz Virovitice u Suhopolje, Deskar novi igrač No Limit TVIN-a

Ovog ljeta pojačale su se i momčadi u konkurenciji veterana, a posljednje realizirani transferi su onaj Miroslava Ćorića iz Virovitice u Suhopolje, Darka Salopeka iz Brane u Suhopolje i Darka Deskara iz Svetog Đurađa u virovitički No Limit TVIN.

Igrački, Ćorić (61) je na Vegeški proveo posljednjih pet godina, a s veteranima Virovitice prošle sezone, u kojoj nije propustio niti jednu utakmicu, osvojio je i naslov prvaka Županijske lige vetarana VPŽ. Iduće sezone ovaj prekaljeni nogometaš, a inače Vinakov pomoćnik u Bratstvu iz Gornjeg Bazja, igrat će na stadionu Park u Suhopolju.

Grofovi su ovih dana potpisali i Darka Salopeka (54), koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Turanovac, Lukač 05 i Branu iz Bačevca.

U No Limit TVIN stigao je Darko Deskar (38), kojemu će ovo biti povratak na travnjak nakon točno godinu dana pauze. Svoju posljednju utakmicu odigrao je u dresu Svetog Đurađa u 2. ŽNL Zapad u kolovozu prošle godine, a ovo će mu ujedno biti i debi u konkurenciji veterana. U dosadašnjoj igračkoj karijeri još je igrao za Mladost iz Vukosavljevice, Podgorje i Dravu iz Terezinog Polja.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content