PREMIJER ŽNL Voćin opravdao ulogu favorita protiv Rezovca, Ugarković i Jančić srušili Borovu

Dva dana prije početka natjecanja u novoformiranoj Premijer županijskoj nogometnoj ligi, momčad Rezovca ostala je bez čak četvorice kvalitetnih igrača, što je treneru Antoniju Ilijaševiću otežalo sastavljanje ekipe u utakmici s favoriziranim Voćinom. S druge strane, trener Ivan Vuković nije mogao računati na pet prvotimaca.

Gosti su bili bolji i poveli već u osmoj minuti pogotkom odličnog Hrvoja Čovića. U nastavku prvog dijela u nekoliko navrata domaći vratar Renato Lukaček spriječio je nogometaše Voćina u postizanju drugog zgoditka.

U drugom dijelu susreta za Rezovčane je ponovno bila kobna osma minuta. Domaći igrač Nikola Markanović nehotično je pogodio svoju mrežu za prednost Voćina 2:0. U preostalih četrdesetak minuta gostujuća momčad držala je utakmicu pod kontrolom i došla do zaslužene pobjede. Niti isključenje Josipa Čovića u 62. minuti nije bilo prepreka Vukovićevim igračima za osvajanje “punog plijena”.

-Upozoravao sam svoje igrače na najopasnije točke Voćina, ali oni nisu bili na potrebnoj igračkoj razini. Gosti su iskoristili naše mane i došli do zaslužene pobjede. Mi se moramo trgnuti, inače neće biti dobro – nakon utakmice nam je rekao domaći trener Antonio Ilijašević.

-Ostvarili smo sve što smo planirali. Dobar i kvalitetan rad u pripremnom razdoblju donosi rezultate. Igru naše momčadi u ovom je susretu nosio rastrčani Franjo Tunić – zadovoljan je bio trener Voćina Ivan Vuković.

Rezovac – Voćin 0:2
Igrač utakmice: Franjo Tunić

Mikleuš je došao do uvjerljive pobjede nad Borovom rezultatom 4:1. Prvi zgoditak za domaću momčad postigao je Ivan Ugarković u 30. minuti .Isti igrač u prvoj minuti nastavka povećao je na 2:0.

U rasponu od pet minuta – u 66. i 70. Josip Jančić postigao je još dva zgoditka za Mikleuš. Konačni rezultat postavio je Dominik Hodak u 77. minuti.

Mikleuš – Borova 4:1
Igrač utakmice: Ivan Ugarković

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Premijer ZNL Prvo kolo

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content