2. ŽNL Skupina Istok donosi odlične utakmice, pet ekipa u borbi za vodeću poziciju: Derbi šestog kola skupine Zapad u Milanovcu, a gradski derbi na TVIN-u

Natjecanje u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad došlo je do polovice jesenskog dijela, a ovog vikenda igraju se susreti šestog kola.

U subotu, 1. listopada u 16 sati na terenu Sportskog centra TVIN igra se gradski derbi u kojem će snage odmjeriti No Limit TVIN i Podgorje. Gledajući tablicu, domaća momčad trebala bi biti bliža ‘punom plijenu’. U gostujućim redovima, zbog kazne, neće moći nastupiti Nikola Barčanac.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 2. listopada u 16 sati. Vodeći milanovački Sokol dočekuje četvrtoplasiranu Croatiju iz Grabrovnice. Domaća momčad ima ulogu favorita, ali gosti sigurno neće doputovati s ‘bijelom zastavom’. Gledajući poredak, ovaj susret ujedno je i derbi kola.

Drugoplasirani Sveti Đurađ domaćin je pretposljednjoj Turnašici. Domaći su favoriti i sve osim njihove pobjede bilo bi iznenađenje. U domaćim redovima, zbog tri žuta kartona neće biti Ivana Ćavarušića.

Trećeplasirana Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice igra sve bolje i na svom terenu očekuje tri nova boda u susretu s Dravom iz Terezinog Polja, ali gosti, koji imaju kvalitetan igrački kadar, pokušat će nadoknaditi propušteno u prošlom kolu, kada su u susretu Mladosti iz Vukosavljevice u posljednjim minutama ostali bez bodova.

U Vukosavljevici igraju domaća Mladost i Podravec iz Dinjevca. Domaći će na ‘krilima’ prošlonedjeljne pobjede nastojati doći do nova tri boda. U gostujućim redovima, zbog kartona, neće moći istrčati Ivan Rastovski.

Gradina, koja ove sezone još nije osvojila niti jedan bod, dočekuje Aršanj iz Sedlarice, koji je u protekla dva kola oba puta poražen. Ovo će biti velika prilika za obje momčadi da pozitivnim rezultatom s više optimizma gledaju na nastavak natjecanja. Zbog tri žuta kartona u redovima Aršanja neće moći igrati Srećko Mijatović.

Parovi 6. kola: No Limit TVIN – Podgorje, Sokol Milanovac – Croatia Grabrovnica, Sveti Đurađ – Turnašica, Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Drava Terezino Polje, Mladost Vukosavljevica – Podravec Dinjevac, Gradina – Aršanj Sedlarica

Tablica 2. ZNL Zapad 6

Prvi susret 5. kola skupine Istok odigrat će se u subotu, 1. listopada u Ćeralijama gdje će gostovati Mladost iz Bakića. Bit će ovo dvoboj dvije momčadi koje se nalaze na začelju tablice i koje će tražiti pobjedu kako bi napravile korak ka sigurnoj zoni. Utakmica je na rasporedu u 16 sati.

Tko će zasjesti na prvu poziciju saznat ćemo u nedjelju, 2. listopada nakon ogleda josipovačkog Dinama i Plavih iz Jugovog Polja, odnosno Mladosti 1930. iz Čađavice i Grabića. Trenutno je Dinamo na vrhu ljestvice s 10 osvojenih bodova, dok Plavi, Zrinski iz Nove Bukovice, Standard i Grabić imaju bod manje. Dodajmo kako trener Grabića neće moći računati na suspendiranog Darka Barišića.

U posljednjem susretu kola susrest će se posljednjeplasirana Krčevina i Munja iz Velikog Rastovca. Sve nedjeljne utakmice na rasporedu su u 16 sati.

Parovi 5. kola: Ćeralije – Mladost Bakić, Dinamo Josipovo – Plavi Jugovo Polje, Krčevina Čađavački Lug – Munja Veliki Rastovac, Mladost 1930. Čađavica – Grabić

Tablica 2. ZNL Istok 6

(www.icv.hr, mš, mra, foto: facebook, D. Josipovo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content