U Kia Auto Moslavac Virovitica stigla je potpuno nova Kia Sportage koja predstavlja budućnost dizajna

U salonu Kia Auto Moslavac na adresi Županjska ulica 1 Virovitica, od sada je dostupna potpuno nova Kia Sportage koja svojim vizualnim identitetom oduzima dah. Osim toga tu je i sveobuhvatan, svjetski poznat paket naprednih sustava pomoći vozaču koji je implementiran i u ovom modelu uz brojna druga visoko inovativna tehnološka dostignuća. Integrirani zakrivljeni zasloni spojeni u besprijekornu krivulju, stvaraju gotovo kinematografski dojam, a uz skup naprednih značajki koje vam u stvarnom vremenu pružaju informacije o prometu, lokalnim uslugama, vremenu i još mnogo toga sa svojom Kijom budite uvijek u korak s vremenom.

Tu je još i potpuno novi doživljaj zabave uz Kijin Premium zvučni sustav HARMAN/KARDON koji pruža nevjerojatnu kvalitetu zvuka, zahvaljujući 8 zvučnika visokih performansi optimalno raspoređenih po cijeloj kabini, kao i vanjskim pojačalom te novom značajkom Active Sound Design (ASD).

kia virovitica 9

Iz udobnosti vaše potpuno nove Kije Sportage pratite podatke  kamera i radara, analizu informacija o drugim automobilima, pješacima ili biciklistima koji prelaze cestu ispred vas uz što sustav aktivira signal upozorenja i kočnice kako bi spriječio mogući sudar s njima. K tome tu je još i sugurnost na autocesti kroz tehnologiju koja automatski prilagođava vašu brzinu u skladu s ograničenjem brzine koju je otkrio sustav ili koju ste postavili. Osim toga, kontrolira upravljanje, ubrzanje i kočenje ostajući u sredini Vaše vozne trake i održavajući sigurnu udaljenost od vozila ispred vas.

Sve su to značajke koje karakteriziraju novu Kia Sportage koja vas čeka u salonu u Virovitici na adresi Županjska ulica 1 po cijeni već od 195.999,00 kuna uz 7 godina jamstva.

Dođite i uvjerite se da je Kia najviše za vaš novac.

(promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content