U povodu Dana državnosti položen vijenac i upaljeni lampioni na spomen obilježju poginulim policajcima u Domovinskom ratu

U povodu Dana državnosti, uoči tridesete obljetnice nastanka neovisne i suvremene hrvatske države, na spomen obilježje poginulim policajcima u Domovinskom ratu ispred Policijske uprave Virovitičko-podravske položen je vijenac i zapaljeni su lampioni. Vijenac je položila i upalila lampione delegacija Policijske uprave virovitičko-podravske predvođena načelnikom Sinišom Kneževićem, a lampione je upalilo izaslanstvo Virovitičko-podravske županije u kojem je bio župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement, kao i izaslanstvo Grada Virovitice, uz gradonačelnika Ivicu Kirina i njegovu zamjenicu Vlastu Honjek-Golinac.

Osim njih, počast poginulim policajcima u Domovinskom ratu s područja VPŽ, odali su i izaslanici Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva obrane, kao i pripadnici mnogobrojnih udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Virovitičko-podravske županije. Prigodnu molitvu predvodio je policijski kapelan velečasni Ozren Bizek.

Nakon polaganja vijenaca i paljenja lampiona, u župnoj crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Milanovcu velečasni Bizek odslužio je svetu misu za sve poginule branitelje, posebice policajce.

(www.icv.hr, mš, vpz.hr)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content