FOTO Sveti Nikola posjetio Milanovac i slatkim poklonima razveselio pregršt mališana

Jedan od najvažnijih događaja za mališane u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu“ je dolazak svetog Nikole koji, naravno, nikada ne dolazi praznih ruku.

Grad Virovitica i ove godine u suradnji s vijećima mjesnih odbora organizira prigodnu kazališnu predstavu za djecu koju će odigrati polaznici Dramske skupine Kazališta Virovitica. Riječ je o predstavi “Očekujući darove” koja prati likove dok ustrajno pripremaju čizmice očekujući dolazak svetog Nikole, koji će im donijeti poklone.

IMG 2240 Custom

Već spomenutom predstavom, danas (ponedjeljak) je započela podjela poklona u virovitičkom prigradskom naselju Milanovcu. Nasmijana dječja lica i sjaj u pogledu prema ulaznim vratima Mjesnog doma bila su pokazatelj nestrpljivog iščekivanja dragog gosta. U lik sv. Nikole ove se godine “obukao” poznati virovitički kazališni glumac Goran Koši. Poklonima je razveselio brojne mališane, a roditeljima izvukao osmjeh na lice. Nakon zajedničkog fotografiranja, roditelji i djeca kući su ponijeli lijepe uspomene s ovogodišnje podjele slatkih poklon paketa.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako je bilo… (www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”566247″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content