ŽNL Uvjerljive pobjede Suhopolja i Lukača 05

U prve dvije utakmice osmog kola Premijer županijske nogometne lige domaće momčadi došle su do uvjerljivih pobjeda.

Suhopolje je na stadionu Park pobijedilo susjedni Rezovac 8:1. Gosti su poveli pogotkom Ante Mikulića u osmoj minuti. U nastavku utakmice dominirala je domaća momčad. Pet zgoditka postigao je Dino Milinović, dok su po jednom strijelci bili Ivan Egri, Dominik Šantavec i Dominik Tomić.

Lukač 05 na svom terenu bio je bolji od Voćina 6:0. Trostruki strijelac bio je Stjepan Rajnović, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Filip Škaro, Domagoj Mrazović i Josip Šoštar.

Danas u 16 sati igraju se još četiri utakmice. U Novoj Bukovici igraju Zrinski i Dinamo iz Četekovca, dok u Zdencima igraju Sloga i Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Mladost je u Čačincima domaćin No Limit TVIN-u, a Mikleuš ugošćuje Crnac.

U prvoj utakmici osmog kola 1. županijske nogometne lige Orešac je na svom terenu pobijedio Omladinac iz Korije 6:1. Tri pogotka postigao je Matej Nemet, dvostruki strijelac bio je Roberto Lukinić, dok je jedan pogodak postigao Ivan Jugović. Jedini gostujući pogodak postigao je Michael Fučkar. Gosti su utakmicu završili s devet igrača na terenu. Zbog drugog žutog kartona u 69. minuti u svlačionicu je morao Antonio Štefanec, dok je Valentino Jeličić zbog istog razloga teren morao napustiti u 80 minuti.

Preostalih šest utakmica igra se danas u 16 sati. U Dugom Selu Lukačkom igraju Sloga i DOŠK iz Dolaca, dok u Josipovu igraju Dinamo i Croatia iz Grabrovnice. Podgorje je domaćin Dravi iz Terezinog Polja, a Borova Mladosti iz Vukosavljevice. U Velikom Rastovcu igraju Munja i Standard iz Nove Šarovke, dok u Sladojevcima igraju Slavonija i Sveti Đurađ.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content