Započela je nova akademska godina u Orahovici: U prvu godinu upisalo se novih 33 studenata

Započela je nova akademska godina na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijeku koju je na orahovačkom fakultetu upisalo ukupno 194 studenta svih godina, a u prvu godinu upisalo se ukupno 33 studenta.

Kako nam je rekao Rade Lukić iz Stručne službe Fakulteta u Orahovici, od 33 novih studenata 29 je redovnih, a četvero studenata je upisalo izvanredan studij. Brojka studenata još se povećava kada se uzmu u obzir studenti Dentalne medicine koji u Orahovici u novom Centru pohađaju praktičnu nastavu, tako da u gradu podno Papuka i Krndije trenutno boravi gotovo 300 studenata što je impozantna brojka.

– U Orahovicu nam dolaze studenti iz cijele Hrvatske i ovdje se osjećaju sjajno što je nama posebno drago. Jako vole grad, miran je i ugodan za studiranje i to studenti posebno cijene. Iza nas je već nekoliko generacija fizioterapije koji su sa sobom iz ovog grada odnijeli samo odlične dojmove, a novi dolaze i to puno govori– kaže dekan Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek dr. Aleksandar Včev.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content