Uoči početka nove sezone MNK Slatin pojačao svoje redove: U momčad se vratio Stipe Čavić, potpisali i Ivan Ćosić te Mario Embrešić

Za dva tjedna započinje nova sezona 2. HMNL Istok za seniore, a malonogometaši Slatine natjecanje će otvoriti na domaćem terenu kontra valpovačke Male Mljekare. Osim toga, ubrzo će krenuti uzbuđenja i u šesnaestini finala hrvatskog malonogometnog kupa, a protivnik bi, s obzirom na odlične rezultate slatinskih malonogometaša koji su osvojili Kup regije Istok, očekuje se dolazak jednog od renomiranih prvoligaša, ili koja jaka drugoligaška momčad.

A u MNK Slatini rade i na pojačanjima, tako su proteklih dana potvrdili dolazak tri nova igrača u njihove redove. Novi/stari igrač u redovima MNK Slatine je Stipe Čavić. U svojoj dosadašnjoj karijeri Čavić je, uz Slatinu, igrao za još nekoliko jakih imena istočne regije: MNK Našice, MNK Brod i MNK Futsal Olimpijac s kojim je u prošlom sezonu osvojio naslov ligaškog prvaka.

Pojačanje je i osječki malonogometaš Ivan Ćosić koji je prošao osječku futsal akademiju te ima iskustvo igranja u prvoligaškog futsala budući da je pet sezona u najvećem rangu igrao za Futsal klub Osijek.

Pojačanje je došlo i na vratarskoj poziciji, a dres MNK Slatine obući će Mario Embrešić. Riječ je o vrataru koji se iskazao branivši boje NK Slatine i koji bi se brzo trebao uklopiti u novo okruženje.

– Jedva čekamo početak jesenskih i zimskih malonogometnih uzbuđenja! Naši momci dat će sve od sebe na terenu i nadamo se da će slatinska publika, kao i inače, napraviti „vruću“ atmosferu i da nikome neće biti lako odnijeti bodove iz naše dvorane- poručili su ususret nove sezone iz MNK Slatine.

Dodajmo i kako tjedan dana ranije, odnosno 12. i 13. listopada, s natjecanjem započinju i juniori MNK Slatine, a na svom će terenu, u prvom kolu, ugostiti vršnjake iz Futsal kluba Osijek.

(www.icv.hr, mra, MNK Slatina foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content