Ugovorena gradnja i opremanje Područnog odjela Dječjeg vrtića Potočnica u Pitomači

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti, u prostorijama Općine Pitomača, sklopljen je Ugovor o javnoj nabavi radova i opremanje građevine u projektu Područni odjel Dječjeg vrtića “Potočnica” Pitomača.

Ugovor vrijedan 776.582,16 eura s PDV-om, općinski načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić sklopio je s tvrtkom Slavić-inženjering d.o.o. iz Virovitice, a financira se u potpunosti bespovratnim sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026. (u daljnjem tekstu: NPOO) temeljem Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava NPOO.C3.1.R1-I1.01. Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv i sklopljenog Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, Područni odjel Dječjeg vrtića „Potočnica“ Pitomača, NPOO.C3.1.R1-I1.01.0318.

Radovi će započeti sredinom listopada 2024. godine i trajat će do listopada 2025. godine. Stručni nadzor nad izvođenjem radova provodit će tvrtka CROMING d.o.o. iz Pitomače.

Radovi se izvode u sklopu projekta “Područni odjel Dječjeg vrtića „Potočnica“ Pitomača” kojeg provodi Općina Pitomača, a cilj i svrha ulaganja je kroz izgradnju područnog odjela osigurati infrastrukturni i materijalni kapacitet za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Projektom će se osigurati četiri dodatna dnevna boravka za pružanje usluge ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Područnom odjelu Dječjeg vrtića „Potočnica“ te će se povećati kapacitet za do 48 novih mjesta ciljane skupine djece u dobi od jedne do tri godina s područja općine Pitomača.

(Općina Pitomača)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content