U petak 11. listopada održat će se upisni trening za djecu predškolskog uzrasta i djecu do četvrtog razreda na program “Rukometna radionica” Rukometne akademije Špišić Bukovica

Dana 30. srpnja ove godine Općina Špišić Bukovica potpisala je ugovor s Ministarstvom demografije i useljeništva o dodjeli financijske potpore za provedbu edukativnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od prvog do četvrtog razreda osnovne škole u iznosu od 26.269,50 eura.

Projektom će biti uključeno pedesetak djece, provoditi će se sportske aktivnosti u trajanju od 10 mjeseci, a ovog petka, 11. listopada, održat će se upisni trening za djecu predškolskog uzrasta te za djecu do četvrtog razreda na program “Rukometna radionica”. Dodajmo i kako ovaj projekt pruža i podršku roditeljstvu kroz smanjenje financijskog tereta, budući da je za polaznike- besplatan. 

Svi zainteresirani roditelji svoju djecu mogu upisati pozivom na broj 099/253-3656, a dodatne informacije dostupne su i na mrežnim stranicama Rukometne akademije Špišić Bukovica.

(www.icv.hr, Općina Špišić Bukovica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content