U Danu otvorenih vrata Dječjeg vrtića “Bubamara” u Gornjem Bazju uživali i djeca i roditelji

U povodu Dana općine Lukač, Dječji vrtić “Bubamara” iz Gornjeg Bazja jučer (petak) je otvorio svoja vrata ne samo djeci, već i njihovim roditeljima, kao i svim zainteresiranim posjetiteljima. 

Prema riječima ravnateljice Krunčice Topolovčan, Dan otvorenih vrata od velike je važnosti ne samo za roditelje, već i odgojitelje jer je razmjena informacija ključna i omogućava kvalitetnije zadovoljavanje potreba djeteta u vrtiću.

-Roditelji su imali mogućnost bolje upoznati proces odgojno-obrazovnog rada u vrtiću i uvjete u kojima dijete zadovoljava svoje potrebe i prava, dok su odgojitelji imali mogućnost razgovarati o očekivanjima roditeljima i obrazložiti što roditelji mogu očekivati od njih samih i vrtića u cjelini. Bila je ovo i odlična prilika za roditelje da saznaju više o svom djetetu, o načinu kako se igra s drugom djecom, koga bira za prijatelje, koje ga aktivnosti zanimaju i koje aktivnosti izabire samoinicijativno. Sve u svemu zadovoljni smo organizacijom i odazivom roditelja te ćemo i dalje provoditi ovakve aktivnosti kako bismo zajedničkim nastojanjima djeci omogućili igru i odrastanje u vedrom i poticajnom okruženju – rekla je Topolovčan.

Mališane i njihove roditelje, kao i odgojitelje Dječjeg vrtića “Bubamara”, posjetio je i načelnik općine Lukač Đuro Bukvić koji je tom prigodom pohvalio rad vrtića i najavio nova ulaganja i proširenje smještajnih kapaciteta te naglasio kako neće biti poskupljenja što je odlična vijest za roditelje.

Dan otvorenih vrata i ove je godine u veseloj atmosferi obilježen uz smijeh i zabavu, raznovrsne igre i ukusne delicije, a kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo.

(www.icv.hr, ts, foto: Tin Szabo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content