Redovna godišnja skupština ZŠU grada Orahovice: Jednoglasno usvojen prijedlog Programa javnih potreba u sportu

U prostoru Nogometnog kluba Papuk Osječko 1664. održana je redovna godišnja skupština Zajednice športskih udruga grada Orahovice.

Pred delegatima Skupštine koju čine vodeći ljudi gradskih sportskih klubova našlo se devet točaka Dnevnog reda među kojima je najvažnija bila donošenje prijedloga Programa javnih potreba u sportu.

Upravni odbor Skupštini je prezentirao prijedlog koji je iznio predsjednik Zajednice i voditelj Skupštine Antun Grabovac, kako je za potrebu provedbe programa, odnosno ukupno za rad klubova i Zajednice potrebno 105.000 eura od čega 73.500 za rad sportskih klubova te po 15.750 za održavanje sportskih terena i pričuvu Zajednice. Prijedlog je uz kraću raspravu jednoglasno i usvojen te sada isti ide na usvajanje Gradskom vijeću Grada Orahovice.

Skupstina ZSU grada Orahovice 2

Jednoglasno je usvojen potom i prijedlog da se 1.000 eura namijenjenih u programu za ovu godinu Streljačkom društvu Orahovica, a koji je prestao s radom, dodijeli Školi nogometa Orahovica.

Na kraju Skupštine obratio se i izaslanik gradonačelnika Orahovice, Tomislav Majetić naglasivši kako je Grad ponosan na sve sportske uspjehe u proteklom periodu.

-Grad naravno prati sve sportske rezultate svojih klubova koji su u proteklom periodu bili odlični i na tome čestitam svakom klubu i zahvaljujem svima koji marljivo rade da bi ti isti klubovi opstali. Zahvaljujem se naravno u ime Grada i gradonačelnika Ristera i Zajednici koja sportskom pričom u gradu uspješno koordinira i svima zajedno želim puno uspjeha u daljnjem radu, a Grad će i dalje biti podrška u skladu svojih mogućnosti – rekao je Majetić.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content