Radni sastanak o izgradnji nove zgrade NK DOŠK Dolci: Klub dobiva moderan objekt

Po završetku izrade idejnog rješenja za novu zgradu NK DOŠK, odnosno proširenje postojeće, u Dolcima je na licu mjesta održan radni sastanak čelništva NK DOŠK Dolci, gradonačelnika Saše Ristera i projektanata za novu zgradu kluba iz tvrtke Rešetar inženjering d.o.o. Slatina. Razmatrajući nacrt, raspravljalo se o rasporedu prostorija i njihovoj funkcionalnosti, te se došlo do zajedničkog zaključka da će Dolci dobiti zaista impozantan i vrijedan objekt.

– Drago mi je da je ova zajednička inicijativa Grada i kluba urodila plodom, i sretan sam što će Dolci, ovaj vrijedni klub i ljudi koji u njemu rade, dobiti klupsku zgradu kakvu zaslužuju – rekao je gradonačelnik Rister.

Predsjednik NK DOŠK-a Matko Čepek izrazio je veliko zadovoljstvo što klub konačno dobiva prostor kakav dugo iščekuje.

– Igramo u 1. ŽNL VPŽ, već godinama postižemo zapažene rezultate i svakim je danom sve više djece, pa nam je veća klupska zgrada nužna. Već se godinama zaista patimo, krpamo ovo što imamo i evo, sada se konačno nešto pokrenulo. Hvala od srca gradonačelniku Saši Risteru na pomoći, a s nestrpljenjem čekamo početak radova – rekao je Čepek.

(icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content