PREMIJER ŽNL Uvjerljivi Mladost, Sloga i Voćin: Prva pobjeda Zrinskog

Trener Mladosti u domaćem susretu u Čačincima s Bratstvom iz Gornjeg Bazja nije mogao računati na nekoliko standardnih prvotimaca, ali to njegovim igračima nije bila prepreka da dođu do uvjerljive pobjede 6:1. Tri pogotka postigao je Florijan Rupčić, dvostruki strijelac bio je Marin Vratković, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio Matej Rukavina. Za goste je strijelac bio iskusni Mario Pšihistal.

Sloga je u susjedskom derbiju u Zdencima nadjačala Crnac 5:2. Po dva zgoditka postigli su Dorian Bogati i Antun Dunković, dok je jednom strijelac bio Matija Bubaš. Za Crnac zgoditke su postigli Mario Jozić iz igre te Alen Keler s bijele točke.

Voćin je rezultatom 4:0 bio bolji od Mikleuša na njegovom terenu. Sva četiri pogotka postignuta su u drugom dijelu utakmice. Dvostruki strijelac bio je Brazilac Andrew De Souza Medeiros, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Kaila Souza Santos i Ivan Čović.

Zrinski je na svom terenu u Novoj Bukovici došao do prve ovosezonske pobjede. Rezultatom 2:0 bio je bolji od Rezovca. Dvostruki strijelac bio je Danijel Podmanicki u 23. i 78. minuti.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content