PREMIJER ŽNL Suhopolje i Mladost iz Čačinaca s tri boda ovog vikenda mogu dostići Dinamo iz Kapele Dvora: Lukač 05 domaćin Voćinu, a Sloga Bratstvu iz Gornjeg Bazja

Nogometaši u Premijer županijskoj nogometnoj ligi došli su do utakmica osmog kola.

Sutra u 16 sati igraju se dvije utakmice. Lukač 05 ugostit će momčad Voćina. Domaća momčad prošle nedjelje odigrala je odlično na gostovanju u Čačincima, ali su ostali bez bodova, dok je Voćin u protekla dva kola ostao “praznih ruku”. U oba tabora planiraju doći do tri boda. U domaćim redovima ne može zaigrati Karlo Pelko.

Na stadionu Park Suhopolje ugošćuje susjedni Rezovac. Nakon uvjerljive pobjede u Crncu “žuto-zeleni” žele doći do pete pobjede u nizu, dok je u Rezovcu pobjedom nad Voćinom poraslo samopouzdanje. Za momčad Zvonka Menegatija neće moći zaigrati Dario Godeč i Silvijo Buzuk.

Četiri utakmice igraju se u nedjelju u 16 sati.

U drugoj domaćoj utakmici u nizu Mladost u Čačincima dočekuje virovitički No Limit TVIN. Domaća momčad je favorit, ali su mladi igrači No Limit TVIN-a već pokazali da se mogu nositi sa svim suparnicima u ligi. Gostima će hendikep biti neigranje iskusnog Tonija Topića.

Nakon poraza u Kapela Dvoru u redovima Sloge iz Zdenaca razmišljaju samo o pobjedi na svom Jelsinu u susretu s Bratstvom iz Gornjeg Bazja. Gosti će željeti doći do pozitivnog rezultata, iako će istrčati bez pouzdanog Gabrijela Palčića.

Mikleuš bi trebao biti bliže osvajanju tri boda u domaćem ogledu s Crncem.

U Novoj Bukovici Zrinski i Dinamo iz Četekovca igraju za bodove s kojima se mogu odmaknuti od dna tablice.

Ovo kolo je slobodan vodeći Dinamo iz Kapele Dvora.

Na listi strijelaca vodeći je Marin Čavić iz Mladost sa sedam pogodaka, drugo mjesto drži igrač Lukača 05 Stjepan Rajnović koji je postigao šesto pogodaka, dok se na trećoj poziciji s pet pogodak nalaze Matija Bubaš iz Sloge i Nikola Tomić iz Crnca.

tablica 6

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content