PREMIJER ŽNL Kolo otvaraju No Limit TVIN i Lukač 05: Derbi u Kapeli Dvoru između Dinama i čačinačke Mladosti

Ovog vikenda igraju se utakmice devetog kola Premijer županijske nogometne lige.

Sutra u 16 sati na terenu Sportskog centra TVIN mlada ekipa No Limit TVIN-a ugostit će iskusnu momčad Lukača 05. Gosti su u ovoj utakmici favoriti, međutim domaći mladi igrači trkom i borbenošću nastojat će nadoknaditi iskustvo gostuju koji su se uoči utakmice dodatno pojačali dovođenjem Josipa Ivačića. U domaćoj momčadi pravo nastupa nema Hrvoje Matanić, dok se u gostujući sastav vraća Karlo Pelko.

Ostale utakmice igraju se u nedjelju u 16 sati.

Najveću pažnju privući će derbi na stadionu Kurija u Kapela Dvoru gdje će Dinamo ugostiti Mladost iz Čačinaca. Obje momčadi u dosadašnjem dijelu natjecanja imaju po jedan poraz i to od Suhopolja na stadionu Park.

Voćin će svoju seriju od tri poraza nastojati prekinuti u susretu sa zahuktalih Suhopoljem koje ima pet pobjeda u nizu. Gosti su favoriti, ali Voćin je na svom terenu uvijek neugodan suparnik.

Crnac je na svom terenu favorit u ogledu sa Zrinskim iz Nove Bukovice koji ove jeseni još ne zna za pobjedu. Domaća momčad trebala bi biti kompletna, dok u gostujućoj momčad prva nastupa nemaju Marko Šundalić i Roberto Gorčki.

Igrači Dinama iz Četekovca će u nastojati nastaviti svoj uspješan niz u domaćem susretu sa Slogom iz Zdenaca, međutim u ovom susretu gosti su favoriti. U redovima Sloge ne može zaigrati Ivan Jelenčić.

U derbiju donjeg dijela tablice Rezovac će ugostiti Mikleuš. Za Rezovac u ovom kolu ne mogu nastupiti Nikola Markanović i Toni Zeba, što će gosti iz Mikleuša nastojati iskoristiti.

U devetom kolu slobodno je Bratstvo iz Gornjeg Bazja.

Na listi strijelaca vodeći je Stjepan Rajnović iz Lukača 05 s devet pogodaka. Matija Bubaš iz Sloge i Marin Čavić iz Mladosti postigli su po osam, dok je igrač Suhopolja Dino Milinović postigao sedam pogodaka.

tablica 16

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content