Ovog vikenda Dani voća u Đurđevcu: U bogatom programu sudjelovat će oko 50 izlagača iz cijele županije

Ovogodišnja 26. po redu manifestacija Dani voća u Đurđevcu održat će se ovu subotu, 5. listopada, s početkom u 9 sati na Trgu sv. Jurja u sklopu programa Jesen u Đurđevcu.

Dani voća su središnja manifestacija posvećena promociji proizvodnje voća i voćnih prerađevina te promicanju vrijednosti razvoja domaće proizvodnje. Uz veliki izbor raznih voćnih kultura i sorti te tradicionalnu promotivno-prodajnu izložbu posjetitelje i ove godine očekuje i bogat kulturno-umjetnički program te izbor najljepše uređenih izlagačkih prostora.

Na trgu će svoje proizvode predstaviti oko 50 izlagača, a u kulturno- umjetničkom programu nastupit će Dječji vrtić Maslačak, Mali folklor Osnovne škole Đurđevac, Dječja folklorna skupina KUD-a Petar Preradović i Tamburaški sastav Podravski bećari.

-Ovom prilikom pozivamo vas da se pridružite brojnim izlagačima na Trgu sv. Jurja i uživate u pripremljenim predavanjima, radionicama, prezentacijama, slasticama, kao i likovnim te glazbenim događanjima – kažu organizatori.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content