Održano prvo i drugo kolo nove plivačke ligaške sezone za Regiju 4: Odlični rezultati Davida Kovačevića na natjecanju u Sisku

Plivačice i plivači PK Virovitice krenuli su u novu ligašku sezonu Regije 4, a prvo i drugo kolo natjecanja održano je u Sisku.

Virovitički klub predstavljali su Marija Iličić, David Kovačević, Pia Špoljarić, Eva Brkan, Maša Grujić, Ema Razlog i Roko Kovačević, a ostvareni su sljedeći rezultati:

U disciplini 50 metara leptir najuspješniji je bio David Kovačević koji je doplivao do drugog mjesta, dok je Roko Kovačević bio trećeplasirani. Četvrto mjesto u svojoj kategoriji osvojila je Eva Brkan, sedma je bila Marija Iličić, dok je do 12. mjesta došla Eva Brkan.

Na 50 metara prsno plivale su Pia Špoljarić i Ema Razlog. Ema je zauzela 11., a Pia 12. mjesto.

Do još jednog postolja došao je David Kovačević koji je na 100 metara slobodno zauzeo treće mjesto. Osmoplasirana je u svojoj kategoriji bila Eva Brkan, 11. mjesto pripalo je Emi Razlog, dok je na 13. poziciji u kategoriji dječaka završio Roko Kovačević. Istu poziciju zauzela je Marija Iličić kod djevojčica, dok je Maša Grujić završila na 21. mjestu.

Marija Iličić bila je uspješna na 200 metara prsno gdje je osvojila 3. mjesto, dok je Pia Špoljarić utrku završila na 6. mjestu. David Kovačević bio je pobjednik utrke na 100 metara leđno, dok je Roko Kovačević zauzeo petu poziciju.

Pia Špoljarić plivala je na 400 metara slobodno gdje je bila 22., na 50 metara slobodno David Kovačević bio je treći, Eva Brkan šesta, Marija Iličić sedma, Ema Razlog 11., Roko Kovačević 13., dok je Maša Grujić zauzela 20. mjesto.

Prvo mjesto David Kovačević osvojio je i na 50 metara leđno, dok je Pia Špoljarić bila peta. Na 100 metara mješovito Marija Iličić doplivala je do trećeg mjesta, David Kovačević bio je četvrti, a Eva Brkan osma.

Na stotinu metara prsno Ema Razlog doplivala je do petog mjesta, Pia Špoljarić bila je sedma, dok je na sto metara leptir Marija Iličić bila druga, a Eva Brkan peta.

Pred članovima PK Virovitica uskoro su nova natjecanja. 19. listopada prvo slijedi Dunav kup, a nakon toga, 26. listopada, natjecanje u Kapošvaru.

(www.icv.hr, mra, PK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content