Nogometaši Virovitice osvojili Županijski kup u konkurenciji pionira, a Pitomače u konkurenciji juniora

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju jučer su odigrane finalne utakmice Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji pionira U-15 i juniora.

U konkurenciji pionira Virovitica je boljom igrom došla do naslova pobjedom nad Slatinom 3:0. Nakon bočnog prodora i asistencije Ivana Špoljara u 28. minuti Viroviticu je u prednost doveo Andrej Grujić, u 43. minuti asistirao je Andrej Gruić dok je poentirao Ivan Špoljar, a treći pogodak postigao je Filip Blažević u 75. minuti.

Medalje svim sudionicima finala te pehare pobjedničkoj momčadi uručio je član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik ŽNS VPŽ Đuro Bukvić.

U juniorskoj konkurenciji Pitomača je svladala Viroviticu 4:2. Virovitica je povela pogotkom Luke Vilka u 27. minuti, no Filip Škorak poravnao je tri minute kasnije. Na početku drugog dijela utakmice, u 54. minuti, Borna Erdelji dovodi Pitomaču u prednost, dok je Luka Vilk svojim drugim pogotkom u 74. minuti vratio utakmicu u egal. Nakon nekoliko propuštenih prigoda juniori Pitomače iz dvije kontre dolaze do pobjede. Prvo je mrežu Virovitice pogodio Josip Crnec u 80. minuti, a zatim je svoju mrežu pogodio igrač Virovitice Lovro Vidović u 85. minuti za konačnih 4:2.

Medalje svim sudionicima finala te pehare pobjedničkoj momčadi uručio je tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content