Nastavljaju se neizvjesna natjecanja u mlađim dobnim kategorijama: Doznajte rezultate i strijelce u utakmicama šestog kola

Odigrane su nove utakmice u mlađim dobnim uzrastima za nogometaše.

PIONIRI U-9

“VIROVITICA-PITOMAČA”

Nogometaši No Limit TVIN-a na svom su terenu ugostili Suhopolje od kojeg su poraženi rezultatom 5:2. Trostruki strijelac za Suhopolje bio je Šimun Mališ, po pogodak su upisali Saša Kecman Rađenović i Marko Baltić, dok su za „akademce“ poraz ublažili Jure Vukelić i Erik Đanić.

U drugoj utakmici Virovitica je bila uvjerljiva protiv Pitomače rezultatom 9:3. Matej Taboršak za “narančasto-crne” postigao je pet pogodaka, po dva Gabriel Vrančić i Leo Štefanec, dok su za goste strijelci bili Jurica Kaša, Filip Đipalo i Erik Begović.

Utakmica između Rezovca i Lukača 05 bit će odigrana naknadno.

Parovi 7. kola: Virovitica – No Limit TVIN, Pitomača – Rezovac, Lukač 05 – Suhopolje

TABLICA
1. Virovitica (5) – 15 bodova
2. Suhopolje (5) – 15 bodova
3. Pitomača (6) – 9 bodova
4. No Limit TVIN (6) – 6 bodova
5. Lukač 05 (5) – 3 boda
6. Rezovac (5) – 0 bodova

“SLATINA-ORAHOVICA”

Mladost 1930 iz Čađavice u šestom je kolu uvjerljivo slavila na gostovanju kod Crnca. Novak Uglješić postigao je četiri zgoditka za goste, tri je dodao Benjamin Matijaško, a jednog Tijana Budimir. Jedini strijelac za Crnac bio je Luka Radinković.

Još je uvjerljivija bila Slatina koja je igrala protiv čačinačke Mladosti i protiv koje je upisala pobjedu rezultatom 11:2. Jakov Vuković postigao je četiri pogotka za domaćine, tri Mateo Mudri, dva Emily Čipćija, a po jednog Erik Jaković i Borna Blašković. Za Mladost su strijelci bili Ivan Živković i Jakov Runje.

ŠN Orahovica na svom je terenu došla do tri boda protiv Dinama iz Četekovca rezultatom 3:1. Za Orahovicu su pogađali Jakov Muselinović i Jakov Maričić, preostali zgoditak bio je autogol Mateja Dubrovića, dok je jedini strijelac za Dinamo bio Lovro Janjić.

Parovi 7. kola: ŠN Orahovica – Crnac, Dinamo Četekovac – Slatina, Mladost Čačinci – Mladost 1930

TABLICA
1. Slatina (5) – 13 bodova
2. ŠN Orahovica (5) – 12 bodova
3. Mladost 1930 (5) – 10 bodova
4. Dinamo Četekovac (5) – 3 boda
5. Mladost Čačinci (4) – 3 boda
6. Crnac (4) – 0 bodova

PIONIRI U-11

“VIROVITICA-PITOMAČA”

Sveti Đurađ na svom je terenu ugostio vršnjake Rezovca od kojih je poražen s 5:0. Za goste je dva pogotka postigao Kevin Sokolović, a po zgoditak su postigli Mihael Šegić, Filip Smojver i Erik Blažević.

U drugoj utakmici No Limit TVIN je bio bolji na gostovanju od Lukača 05. Dvostruki strijelac za Virovitičane bio je Jure Vukelić, a po pogodak su postigli Tin Trivanović, Luka Lesić, Leo Horvat, Marko Mijok i Matias Blažeković. Za domaćine je dvostruki strijelac bio Petar Ribić, dok je jedan pogodak upisao David Kelin.

Utakmica između Pitomače i Virovitice bit će odigrana naknadno.

Parovi 7. kola: Virovitica – Sveti Đurađ, No Limit TVIN – Pitomača, ŠN Graničar Okrugljača – Lukač 05

TABLICA
1. Rezovac (6) – 12 bodova
2. Virovitica (3) – 9 bodova
3. Pitomača (4) – 9 bodova
4. ŠN Graničar Okrugljača (4) – 7 bodova
5. No Limit TVIN (5) – 7 bodova
6. Lukač 05 (5) – 3 boda
7. Sveti Đurađ (5) – 0 bodova

“SLATINA-ORAHOVICA”

Voćin je na domaćem terenu došao do uvjerljive pobjede protiv Slavonije iz Sladojevaca rezultatom 7:1. Po tri gola za domaćine su postigli Antonio Kecko i Marinela Marinović, a jednog Manuel Gegić. Za Slavoniju je strijelac bio Fran Hranić.

U drugoj utakmici Mladost iz Čačinaca i Mladost iz Bakića podijelili su bodove rezultatom 3:3. Poveli su gosti golom Tomasa Hamačeka već u prvoj minuti, izjednačio je Franko Bušljeta u 26., a već pet minuta kasnije novu prednost gostima osigurao je Izak Filaković. Čačinčani su ubrzo preokrenuli utakmicu. Bušljeta je svoj drugi pogodak postigao u 33. minuti, za 3:2 poentirao je Petar Čurak, dok je bakićkoj Mladosti bod osigurao Hamaček svojim drugim golom u 60. minuti.

Parovi 7. kola: Mladost Bakić – Voćin, Slavonija Sladojevci – ŠN Orahovica

TABLICA
1. Mladost Bakić (5) – 11 bodova
2. Mladost Čačinci (5) – 10 bodova
3. Voćin (5) – 10 bodova
4. ŠN Orahovica (4) – 3 boda
5. Slavonija (5) – 0 bodova

PIONIRI U-13

“VIROVITICA-PITOMAČA”

Jedinu odigranu utakmicu šestog kola odigrali su proteklog vikenda Gradina i ŠN Graničar Okrugljača, a susret je odlučio jedan pogodak kojeg je za goste postigao Luka Borić.

Bratstvo i No Limit TVIN, odnosno Pitomača i Virovitica, svoje će utakmice odigrati naknadno.

Parovi 7. kola: No Limit TVIN – Pitomača, ŠN Graničar Okrugljača – Bratstvo, Rezovac – Gradina

TABLICA
1. Virovitica (5) – 15 bodova
2. ŠN Graničar Okrugljača (4) – 9 bodova
3. Rezovac (3) – 6 bodova
4. Bratstvo (3) – 4 boda
5. Pitomača (4) – 3 boda
6. Gradina (5) – 2 boda
7. No Limit TVIN (4) – 1 bod

“SLATINA-ORAHOVICA”

ŠN Orahovica upisala je uvjerljivu pobjedu protiv miljevačke Mladosti od čak 20:0. Matej Matek bio je strijelac sedam pogodaka, Ivano Kemper četiri se puta upisao u listu strijelaca, po dva zgoditka dodali su Gabriel Čalić i Duje Jockov, a po jednog Petar Novoselac, Petra Matek, Marko Mesinger, Daniel Radišić i Lovro Kruljac.

U pola manje pogodaka postignuto je u Voćinu gdje je istoimena domaća momčad s 10:0 pobijedila Mladost iz Bakića. Po dva zgoditka postigli su Gabrijel Tomić, Adam Kecko, Marina Tunić i Luka Dokić, a po jednog Petar Tašić i Ivan Kristić.

U posljednjem susretu kola Munja i Sloga iz Zdenaca podijelili su bodove rezultatom 2:2. Petar Rudić i Emanuel Šorman bili su strijelci za goste u 11. i 16. minuti, dok su bod Munji osigurali Lovro Jović u 40. i Borna Šteger u 55. minuti.

Parovi 7. kola: Sloga Zdenci – Voćin, Mladost Miljevci – Munja, Mladost Čačinci – ŠN Orahovica

TABLICA
1. Voćin (5) – 13 bodova
2. Mladost Bakić (5) – 12 bodova
3. Mladost Čačinci (5) – 10 bodova
4. ŠN Orahovica (4) – 6 bodova
5. Munja (5) – 4 boda
6. Sloga Zdenci (5) – 4 boda
7. Mladost Miljevci (5) – 0 bodova

PRVA ŽNL PIONIRI

Nogometaši No Limit TVIN-a gostovali su u Gornjem Bazju gdje su slavili protiv domaćeg Bratstva rezultatom 6:0. Po dva gola postigli su Mihael Kajzer i Adrian Mikovčić, a po jednog Ivan Stolnik i Luka Mijok.

Istim rezultatom završena je utakmica između Slavonije iz Sladojevaca i ŠN Orahovice, također u korist gostiju. Četiri pogotka postigao je Fran Volenik, a po jednog Marko Belobradić i Dino Čižić.

Podgorje je od 17. minute gubilo na gostovanju u Okrugljači autogolom Ivana Boškovića, no već su do poluvremena okrenuli utakmicu u svoju korist te su u konačnici došli do tri boda. Dvostruki strijelac u pobjedi Podgorja bio je Marko Zvonar.

U posljednjem susretu kola susreli su se Voćin i čačinačka Mladost, a utakmica je završena bez pobjednika. Domaćini su poveli golom Josipa Tašića u 29. minuti, a bod Mladosti osigurao je Jakov Džajkić u 74. minuti.

Parovi 7. kola: Orahovica – Bratstvo, Mladost Čačinci – Slavonija, Podgorje – Voćin, No Limit TVIN – ŠN Graničar Okrugljača

TABLICA
1. No Limit TVIN (6) – 16 bodova
2. ŠN Orahovica (6) – 15 bodova
3. Voćin (6) – 10 bodova
4. Slavonija (6) – 7 bodova
5. Mladost Čačinci (4) – 5 bodova
6. ŠN Graničar Okrugljača (6) – 4 boda
7. Bratstvo (5) – 3 boda
8. Podgorje (5) – 3 boda

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content