Na Školskom vrtu odigran ovogodišnji Bubamara kup: Mladi igrači No Limit TVIN-a pobjednici u obje konkurencije

U sklopu obilježavanja Dana općine Lukač, Škola nogometa općine Lukač uz podršku Općine jučer (subota) je na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju organizirala tradicionalni turnir za mlade uzraste pod nazivom “Bubamara kup”. Ovogodišnji turnir odigran je u uzrastima U–11 i U–15. U oba uzrasta nastupile su po četiri ekipe.

U uzrastu U–11 Sveti Đurađ bio je bolji od Graničar Okrugljače 1:0, dok je No Limit TVIN svladao ekipu Lukača 05 rezultatom 7:3.

U finalu, No Limit TVIN došao je do uvjerljive pobjede nad Svetim Đurađom 6:0. Susret za treće mjesto između Lukača 05 i Graničar Okrugljače završio je bez pobjednika (1:1). Nakon lutrije penala do bronce su došli mladi igrači iz Okrugljače.

U uzrastu U–15 No limit TVIN nadjačao je Bratstvo iz Gornjeg Bazja 6:0, dok je Podgorje pobijedilo Graničar iz Okrugljače 2:1. U finalnoj utakmici No Limit TVIN uvjerljivo je pobijedio Podgorje, dok je utakmica za treće mjesto između Bratstva i Graničar Okrugljače završila bez pobjednika (1:1). Nakon udaraca s bijele točke Bratstvo je došlo do bronce.

Medalje i pehare najboljima uručili su načelnik općine Lukač Đuro Bukvić i predsjednik Bratstva iz Gornjeg Bazja Tomislav Živković.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content