Na Školskom vrtu danas se igraju finalne utakmice Županijskog nogometnog kupa za pionire i juniore

Ekipe mlađih dobnih uzrasta u Virovitičko-podravskoj županiji došle su do finalnih utakmica u natjecanju za Županijski nogometni kup, a na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju danas se igraju finalne utakmice u konkurenciji pionira U-15 i juniora.

Finalna utakmica u uzrastu U-15 igra se u 16 sati između Virovitice i Pitomače. Ekipa Virovitice igra u 1. ligi Nogometnog središta Sjever, dok Pitomača igra 2. ligu Nogometnog središta Sjever. Prošle sezone kup je osvojila ekipa No Limit TVIN-a, koja je nakon rezultata 2:2 u finalnoj utakmici do naslova došla boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Juniorsko finale igra se u 18 sati između branitelja naslova Virovitice i Pitomače. obje momčadi uspješno igraju u 1. ligi Nogometnog središta Sjever. Prije nepuna dva tjedna u međusobnoj utakmici, koja se igrala u Milanovcu, Pitomača je pobijedila nekompletnu Viroviticu rezultatom 4:2. Prošle sezone Kup su osvojili juniori Virovitice, koji su nakon 1:1 u finalu boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili gradske rivale, igrače No Limit TVIN-a.

U slučaju neriješenog rezultata u obje konkurencije odmah se izvode jedanaesterci.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content