KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledate triler “Genijalna prevara” te animirani film “Male šape na velikom putovanju”

Kino Pitomača ovog vikenda donosi dvije kino projekcije. Tako u petak, 4. listopada u 20 sati, pogledajte triler “Genijalna prevara”. A u nedjelju, 6. listopada u 17 sati, na rasporedu je animirani film “Male šape na velikom putovanju” sinkorniziran na hrvatski jezik.

GENIJALNA PREVARA

Izvorno ime: Bad Genius
Redatelj: J.C. Lee
Žanr: triler
Uloge: Benedict Wong, Taylor Hickson, Adam Beauchesne, Sarah-Jane Redmond, Jabari Banks, Callina Liang
Trajanje filma: 96 min
Godina: 2024

Sadržaj filma
: Briljantan triler koji prati grupu srednjoškolaca u realizaciji njihovog genijalnog plana za prepisivanje na ispitima. Glavna junakinja, Lynn, izuzetno inteligentna učenica, koristi svoje sposobnosti kako bi pomogla bogatim učenicima da varaju na prijemnim ispitima, a sve to u zamjenu za novac. Kako se njihova operacija širi, plan postaje sve složeniji i rizičniji. S vremenom, tim se suočava s moralnim dilemama i opasnostima koje prijete da im unište živote. Njihova genijalnost se testira do krajnjih granica kada odluče organizirati najveći prevarantski pothvat do sada, prelazak međunarodnih granica. Hoće li uspjeti provesti svoj plan i izbjeći otkrivanje?

MALE ŠAPE NA VELIKOM PUTOVANJU -SINK

Izvorno ime: Gracie and Pedro: Pets to the Rescue
Redatelj: Kevin Donovan, Gottfried Roodt
Žanr: animirani, komedija
Uloge: Alicia Silverstone, Bill Nighy, Susan Sarandon, Danny Trejo, Brooke Shields, Al Franken
Trajanje filma: 87 min
Godina: 2024

Sadržaj filma: Greta je zaigrani psić, a Pedro mačak s pravim stavom. No, jedna stvar oko koje se slažu jest da ćete uživati u njihovoj avanturi u filmu Male šape na velikom putovanju. Gracie i Pedro su obiteljski ljubimci koji nemaju ništa zajedničko. Gracie je uštogljeni čistokrvni pas koji se smatra „najboljim na izložbi”, dok je Pedro drska mačka koja voli večeru iz smeća. Nakon što se obitelj preseli, Gracie i Pedro svojim svađama unište pokretnu traku za prtljagu na aerodromu, ostavljajući ljubimce izgubljene i napuštene bez ogrlica u zastrašujućem i nepoznatom svijetu. Ono što ih dijeli od ponovnog susreta s obitelji je zahtjevna potraga, ispunjena šarolikim likovima i opasnim pustolovinama, koja prisiljava Gracie i Pedra da prihvate ono što imaju zajedničko – ne odustati od obitelji. U međuvremenu, Sophie i Gavin, obiteljska djeca, također ne odustaju od njih, objavljujući pjesmu o svojim izgubljenim ljubimcima koja postaje viralna.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content