Juniori Suhopolja uvjerljivi na gostovanju u Miljevcima: Slavonija minimalnom pobjedom do tri boda protiv čačinačke Mladosti

Odigrane su utakmice 7. kola u konkurenciji juniora.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarilo je Suhopolje na gostovanju u Miljevcima, a “žuto-zeleni” su slavili 17:0. Josip Bilobrk bio je strijelac pet pogodaka, Leon Pasarić postigao ih je četiri, po dva su dodali Mihael Metzger i Mihajlo Marčetić, a po jednog Teo Laslo, Jure Kasumović, Luka Fučkar i Dario Damjanić.

Uspješan je bio i No Limit TVIN na gostovanju u Rezovcu. Ondje je pet zgoditaka postigao Matija Česnik, po jednog Karlo Jovanović, Franko Kožnjak i Borna Mikec, dok je jedan zgoditak postigao domaći igrač Gabriel Šešet. Za Rezovac su strijelci bili Anton Ladović, Karlo Pavoković i Silvio Sokolović.

Do gostujuće pobjede došao je i Mikleuš kod ŠN Graničar Okrugljače. Poveli su domaćini golom Petra Trezića u petoj minuti, a gosti su preokrenuli u nastavku s tri gola Gabriela Kolembusa te golom Tadea Pranjića.

Uspješno kolo za goste prekinuo je Zrinski iz Nove Bukovice koji je kod kuće bio bolji od Dinama iz Kapele Dvora. Na ovom susretu u uvodnih šest minuta već je “palo” tri pogotka. Matej Bračun pogodio je za 1:0 u drugoj minuti, izjednačio je Dominik Sambol u četvrtoj, dok je novu prednost Zrinskom donio Karlo Jurić u šestoj minuti. Pobjedu domaćina potvrdio je Leon Mandić u 81. minuti.

Na domaćem terenu slavila je i sladojevačka Slavonija, a za to im je bio dovoljan jedan pogodak. Tri boda protiv čačinačke Mladosti domaćinima je donio Alen Šulentić deset minuta prije kraja.

Parovi 8. kola: Dinamo (KD) – Rezovac, Mladost (Čač) – Zrinski, Suhopolje – Slavonija, Mikleuš – Mladost (Mi), Voćin – ŠN Graničar Okrugljača

TABLICA
1. Zrinski (5) – 15 bodova
2. No Limit TVIN (7) – 15 bodova
3. Mladost Čačinci (6) – 15 bodova
4. Slavonija (5) – 15 bodova
5. Suhopolje (6) – 12 bodova
6. Voćin (5) – 9 bodova
7. Dinamo (KD) (6) – 6 bodova
8. Rezovac (4) – 3 boda
9. Mikleuš (5) – 3 boda
10. ŠN Graničar Okrugljača (6) – 0 bodova
11. Mladost (Mi) (7) – 0 bodova

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content