Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” raspisala 12. natječaj za dodjelu nacionalnih nagrada “Suncokret ruralnog turizma

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” raspisala je 12. natječaj za dodjelu nacionalnih nagrada Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award za 2024. godinu. Ova je akcija jedinstveno ocjenjivanje najboljih programa, projekata ili aktivnosti različitih subjekata u cilju očuvanja (hrvatske) izvornosti i stvaranja ruralnoga turističkog proizvoda i usluga te promocije i razvoja ruralnih krajeva.

Ovogodišnji je natječaj bogatiji za još jednu kategoriju, a riječ je o Nagradi za pametne ruralne zajednice.

Otvoren natječaj posvećen je poticanju izvrsnosti u razvoju ruralnih područja na temeljima održivosti, odnosno u održivome ruralnome gospodarstvu i turizmu u Republici Hrvatskoj.

U povodu toga, Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“ dvanaesti put zaredom s ponosom poziva na sudjelovanje sve pojedince i organizacije koje pridonose gospodarskome i turističkome razvoju ruralnih područja, očuvanju tradicije i kulturne baštine, ekološkoj proizvodnji te promidžbi autohtonih proizvoda.

Od ove godine, Suncokret ruralnoga turizma – The Sunflower Award pokreće nove oblike promidžbe na digitalnim platformama i društvenim mrežama Facebook i Instagram, putem videospotova, internetskih emisija (eng. podcast) i interaktivnih sadržaja pod pokroviteljstvom kojima će se pokroviteljima i svim sudionicima omogućiti vidljivost u cijeloj jugoistočnoj Europi na vodećim mrežnim platformama Meta, Google i YouTube.

Podrobniji podatci i podaci o mogućnosti prijave možete pronaći na mrežnim stranicama, a prijave su otvorene do 15. listopada 2024. godine. Dobitnici će biti proglašeni nakon završetka rada ocjenjivačkoga suda početkom prosinca.

Prošle godine, s područja Virovitičko-podravske županije nagradu Suncokret ruralnog turizma dobilo je Centra za posjetitelje Dvorac Janković Suhopolje i TIC Klopotec.

(www.icv.hr, suncokret.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content