EHF EUROPSKA LIGA Našički “gromovi” danas ugošćuju Vojvodinu iz Novog Sada

Pred rukometašima našičkog NEXE-a danas je prva utakmica ovogodišnje EHF Europske lige, a “gromovi” će ugostiti višegodišnjeg prvaka i osvajača kupa Srbije- Vojvodinu iz Novog Sada.

Zanimljivo je da će se u ovoj utakmici sučeliti dva brata. U domaćim redovima igra Tin, dok je gostujući vratar Fran Lučin.

– Tin je godinu dana stariji od mene, tako da smo otprilike u isto vrijeme počeli trenirati rukomet. Nismo nikada igrali jedan protiv drugoga, ali sam pogledao “milijun” njegovih utakmica. Bit će to pravo nadmudrivanje i vidjet ćemo tko će biti uspješniji- rekao je vratar Vojvodine Fran Lučin.

NEXE se ozbiljno priprema za prvu ovosezonsku utakmicu u europskoj konkurenciji.

– Nakon dobrog početka u prvenstvu krećemo s natjecanjem u Europskoj ligi, a prvenstvene utakmice iskoristili smo za još bolje uigravanje. Očekuje nas dobra ekipa Vojvodine koja ima pregršt dobrih i iskusnih igrača, a igraju odlično i u fazi obrane i u fazi napada. Svi su igrači zdravi i spremni zato imam “slatke brige” prilikom sastavljanja momčadi za utakmicu. Znam da će svaki igrač kojem pružim povjerenje dati sve od sebe da dva boda ostanu u Našicama. Pozivam publiku da nas dođu podržati, a mi ćemo “izgarati” na terenu- u najavi utakmice rekao je trener NEXE-a Krešo Ivanković.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava u 20:45 sati, a bit će prenošena na kanalu Arena sport 1.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content