Dodijeljena javna priznanja zaslužnima za promicanje i razvoj općine Mikleuš: Darko Hranj posthumno dobio nagradu za životno djelo

U sklopu svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Mikleuš, dodijeljena su javna priznanja zaslužnima za promicanje i razvoj ove općine.

Nagrada za životno djelo Općine Mikleuš dodijeljena je Darku Hranju (posthumno) za nesebičan dugogodišnji rad te izniman doprinos u razvoju općine Mikleuš, a nagradu je preuzela Darkova supruga Blaženka.

Plakete Općine Mikleuš dobili su:

  • Dino Mataz i Mihael Puljić za izradu dokumentarnog filma “Rujanski dani: Četekovac, Balinci, Čojlug”
  • Zlatko Šantić za izuzetan doprinos u promociji sporta općine Mikleuš
  • Anadin Delić za promicanje plemenitosti i humanosti kroz dobrovoljno darivanje krvi (100 darivanja)
  • DVD Četekovac za dugogodišnje uspješno djelovanje te nesebičan doprinos u zaštiti od požara i podizanju kvalitete sustava zaštite od požara
  • Udruga HVIDRA Slatina za dugogodišnju uspješnu organizaciju memorijalne hodnje Mikleuš – Četekovac

Zahvalnicu Općine Mikleuš dobio je Antun Poje za nesebičan doprinos u radu i ostvarivanju ciljeva Udruge HVIDRA na području općine Mikleuš.

Javna priznanja Općine Mikleuš laureatima su, u nazočnosti saborskih zastupnika Josipa Đakića i Vesne Bedeković te zamjenika virovitičko-podravskog župana Marija Klementa, zajednički uručili načelnik Robert Grabar i predsjednik Općinskog vijeća Miroslav Lazar, dok se u ime nagrađenih zahvalio Mihael Puljić.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli i K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content