Dječji tjedan u Orahovici: Kazališna predstava “Kuhari” Teatra to go oduševile orahovačke mališane

Četvrtog dana obilježavanja Dječjeg tjedna u Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić Orahovica održana je kazališna predstava ”Kuhari” u izvedbi kazališta Teatar to go za učenike razredne nastave.

Radnja predstave odvija se oko užurbane kuhinje “Krumpirov pir”, slavnog kuhara Aurelija Debelića i novopečenog pomoćnog kuhara Zdravka. Riječ je o najboljem restoranu u gradu i okolici s najfinijim delicijama od krumpira. Sve je spremno za otvaranje, dok se na vratima ne pojavi najveći mogući gurman na svijetu. Kuhari se nalaze pred izazovom – kako zadovoljiti najzahtjevnijeg gosta koji je ikada hodao planetom Zemljom?

Ova interaktivno-edukativna predstava donosi klasičnu komediju situacije koja garantira smijeh i zabavu za male i velike. Neobičan dan u kuhinji pretvorit će se u posebno kazališno iskustvo za pamćenje. Učenici orahovačke osnovne škole su se zabavili, a u prepunoj dvorani gromoglasan smijeh odjekivao je većinu vremena.

– Drago mi je da je i ovaj sadržaj zabavio djecu i da su bili oduševljeni, na kraju krajeva tome i služi Dječji tjedan. Pred nama je još petak, zadnji dan u kojem će mališani gostovati u Uredu gradonačelnika Orahovice, gdje će biti proveden program pod nazivom ”Grad za djecu i mlade” – rekla je knjižničarka orahovačke osnovne škole Marijana Čelig-Hlobik.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content