ĐIR PO ŽUPANIJAMA Saša Rister o razvojnim projektima Grada Orahovice na ICV radiju

Ne propustite novu emisiju „Đir po županijama“ na ICV radiju u subotu, 19. listopada, u 17 sati. Gost emisije je gradonačelnik grada Orahovice Saša Rister, koji će govoriti o razvojnim projektima i izazovima s kojima se suočava ovaj najmanji grad Virovitičko-podravske županije.

Gradonačelnik Rister istaknuo je ključne projekte koji su poboljšali život građana, poput izgradnje nogometnog igrališta s umjetnom travom povodom obilježavanja 100 godina nogometa u Orahovici. Također, saznat ćemo više o novoj cesti do crkve sv. Lovre i groblja koja povezuje naselja Stara Jošava i Crkvari, kao i o planovima za proširenje odlagališta otpada, vrijednim 800 tisuća eura.

Jedna od glavnih tema bit će i zastoje u projektu izgradnje Turističko-rekreacijskog centra „Jezero-Hercegovac-Ružica grad“, gdje se radovi na Edukativnom centru nalaze u fazi od 70% dovršenosti. 

– Imamo određeni problem s izvođačem radova, tvrtkom ‘Presoflex gradnja’. Od četiri ugovora o gradnji, tri su realizirana, a radovi na Edukativnom centru su u zastoju. Ugovor s izvođačem je istekao i preostalih 30 posto radova bit će dovršeno nakon provedenog pravnog postupka i izbora novog izvođača. Nastojimo osigurati da svi naši projekti budu dovršeni kako bismo poboljšali kvalitetu života naših građana – istaknuo je Rister.

Saznajte sve o ovim i drugim aktualnim temama u Orahovici. Uključite se u emisiju „Đir po županijama“ ove subote, 19. listopada, u 17 sati na ICV radiju.

(www.icv.hr, mk)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content